Notícies
8 de novembre de 2013
El graduat d’ESDi Gerard Rubio participa a la 4ª edició del Béhance Portfolio Reviews

El recent graduat en Disseny Audiovisual per l’ESDi, Gerard Rubio ha estat escollit per l’Escola per exposar el seu Projecte Fi de Grau, Open Knit, a la 4ª edició del Béhance Portfolio Reviews. En aquest esdeveniment, serà el públic qui triarà quin dels projectes exposats de les diferents escoles de disseny és el que es presentarà juntament amb les microponències de Cocolia, Querida, César Pesquera, Guim Tió i Rafa Goicoechea. Behánce Portfolio Reviews presenta, doncs, un format original pensat per analitzar i presentar portfolis de Behance en petit comitè.

El projecte OpenKnit de Gerard Rubio ofereix una eina que desafia el desequilibrat model actual de producción i consum. Consisteix, doncs, en una màquina de fabricació digital casolana de baix cost capaç de confeccionar peces de roba a partir d’arxius digitals que es comparteixen desinteressadament a través d’un repositori online.

Aquesta 4a edició del Béhance Portfolio Reviews tindrà lloc el 8 de novembre a de 20 a 23h a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

 

behance