Notícies
24 de març de 2015
El projecte FIU torna a l’ESDi

Aquest dijous 26 de març a partir de les 5 de la tarda l’Escola Superior de Disseny ESDi acull una nova parada del FIU BCN TOUR, un esdeveniment creat amb la voluntat de propulsar projectes de qualitat en mans de noves generacions creatives i que recorre diferents centres de disseny, com Elisava, BAU, ESDi i IDEP.


El programa del FIU TOUR a ESDi serà el següent:

 

- Conferència de presentació del procés creatiu i de gestió que s’ha portat a terme al llarg dels últims mesos a ESDi. Els speakers d’aquest apartat seran els propis joves creatius de l’ESDi que han fet possible aquest esdeveniment del FIU TOUR.

 

- Conferències de 3 FIUERS, joves creatius de diferents universitats que compartiran amb tots els participants les seves idees, visions i inquietuds:

    Oriol Arnedo, estudiant de Disseny Gràfic a ESDi
    Guillem Rodríguez, jove dissenyador de moda, format a BAU
    Martina Nadal, estudiant de disseny a Elisava

 

- Conferència d’un PROFIUER, un mentor profesional disposat a compartir les seves experiències: Cocolia, un estudi de disseny gràfic amb projectes innovadors, creatius i plens de color.


L’esdeveniment acabarà amb el FIU Dating, cerveses Moritz i converses entre els assistents, amenitzat pel FIU Live Music Session a càrrec dels dj’s Dirty Gums.
 
FIU va néixer de la mà dels graduats d’ESDi Humbert Clotet i Georgina Capdevila, un esdeveniment de disseny que van presentar com a projecte final de grau i que ja s’ha convertit en un esperada trobada entre dissenyadors, estudiants i empreses que per sobre de tot valoren l’emprenedoria i les ganes de dissenyar.

 

El FIU TOUR està obert a tothom, us hi esperem!