Notícies
15 i 16 de juny del 2017
El Festival de Luz y Vanguardias de Salamanca selecciona el mapping d’uns alumnes de l’ESDi per projectar-lo a la façana de l’Ajuntament

El mapping és fruit del seminari i projecte d’Unitat de la UAC en Comunicació Visual, impartit a l’ESDi per l’empresa SlideMedia per part del seu fundador Fausto Morales i el professor Marc Calvet, membre, també, de la productora. El projecte es va presentar al Festival de Luz y Vanguardias de Salamanca i ha estat seleccionat pel jurat que projectarà el mapping sobre la façana de l’Ajuntament de Salamanca els dies 15 i 16 de juny.

 

mappingslide1


Els alumnes participants del projecte han estat Ruth Algueta (Audiovisual) , Bianca Turbanti (Erasmus de Florència. Producte), Marco Moscheni (Erasmus Milà. Gràfic), Rachele Didero (Erasmus Milà. Moda) i Víctor Azcoitia (Audiovisual). Sota el nom de BIMap (Barcelona Internatiomal Mapping Arts) els alumnes han desenvolupat, en els últims mesos, la seva proposta de mapping basada en els 4 elements de la vida: Aigua, Foc, Terra i Aire posant en valor les seves qualitats imprescindibles però, també, les seves capacitats destructores.