Notícies
22 d’octubre de 2013
El Dr. Eduardo Huerta exposa el projecte de realitat augmentada d’ESDi amb l’empresa Creactivitat al Barcelona Design Innovation Cluster

El proper 22 d’octubre a les 9.30h el Dr. Eduardo Huerta, professor de l’ESDi i cap de la Unitat de Comunicació Multimèdia i Interactivitat exposarà a la Comerç de Barcelona el projecte de realitat augmentada que l’ESDi realitza amb l’empresa Creactivitat de Barcelona com a experiència de la connexió investigador en disseny - empresa. Aquesta ponència s’emmarca dins la sessió "Connecta la teva recerca a una demanda d’innovació empresarial dels sectors de la il·luminació i la domòtica", impulsada pel BCD, a través de la plataforma BDIC Barcelona Design Innovation Cluster. I es du a terme amb l’objectiu de connectar investigadors en disseny amb les empreses dels clústers de domòtica i il·luminació de Catalunya amb l’objectiu d’impulsar projectes comuns entorn a aquesta disciplina.

El programa compta amb el suport del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme a través de la seva línia de suport a Agrupacions Empresarials Innovadores i amb cofinançament del Feder, Fons Europeu de Desenvolupament Empresarial.