Notícies
21 de març del 2015
El dissabte 21 de març, l’exposició Transposicions programa el taller familiar: Transformació! per a infants de 4 a 10 anys

En el marc de l’exposició Transposicions: disseny fora de camp, el dissabte, 21 de març, es durà a terme el taller Transformació! A l’Espai Cultura de Sabadell. Es tracta d’una activitat lúdica amb la que els més petits aprendran, mentre juguen, a construir objectes i joguines utilitzant material de rebuig, mitjançant la peça Croco.

Croco és un joc de construcció; una peça d’unió aplicable a materials diversos a través del qual, nens i nenes, poden materialitzar els seus mons imaginaris a través de la creativitat  aplicada a la manipulació i transformació de materials reutilitzats. Croco és un projecte de Nuria Pérez Pedrola. Un projecte que es pensa en relació a les possibilitats implícites que ens ofereixen les noves tecnologies d’autoproducció, tals com les eines d’impressió en 3D o el tall làser, entre altres. La innovació tecnològica  posada a l’abast de tothom i de lliure circulació a través de l’ús públic dels  fablabs.


El taller vol ser una activitat lúdica amb la que conduir als més petits, a través del joc i la construcció, a la reflexió entorn la situació actual de l’excés d’objectes i brossa al nostre entorn, i com les pràctiques creatives poden respondre de manera lúcida davant aquesta problemàtica.
L’activitat començarà a les 18.00h i tindrà una durada de dues hores. Està pensada per a un grup de màxim 15 nens i nenes d’edats entre els 4 i fins als 10 anys.

 

 


LES TALLERISTES:


-    Joana Capella Buendia, graduada en gestió del Disseny per a l’Escola Superior de Disseny (ESDi), forma part de l’equip de Transposicions, ha co-organitzat el projecte Ceba al forn juntament amb Laura Fernàndez Antolín i ha col·laborat amb Curro Claret al projecte More than this.

-    Nuria Pèrez Pedrola, estudiant de disseny de producte a l’Escola Superior de Disseny (ESDi), ha col·laborat amb el Fabcafé (Barcelona), i ha organitzat tallers lúdics-creatius a diferents centres educatius i sociosanitaris del Vallès.