Notícies
10 de juliol del 2015
El Degree Show "Basicutopia" posa en escena 19 col·leccions plenes de creativitat al hall de l’ESDi, en el 25è aniversari del centre

Familiars, amics i empreses referents del sector van poder gaudir ahir al vespre del bo i millor del talent jove de l’ESDi. 19 estudiants del darrer any van posar en escena els seus Projectes Finals de Grau: col·leccions treballades durant tot el curs acadèmic que van demostrar, amb concepte, teixits, textures i colors, el potencial creatiu i conceptual de la nova fornada de dissenyadors. El tret de sortida de l’acte el va fer la Dra. Glòria Fernández, directora de l’ESDi, que va donar la benvinguda als assistents en un Degree especial, el primer que es feia a la mateixa escola, emmarcat en els actes de celebració dels 25 anys de l’ESDi.


Seguidament la sra. Anna Trias, responsable del Servei de Community&International Networking de l’ESDi i conductora de l’acte va presentar la promoció de Grau en Disseny, menció moda del 2015. Una promoció de 36 alumnes dels quals 20 (la xifra de projectes que desfilaven més el projecte conceptual, sense col·lecció d’una alumna) havien presentat la col·lecció el mes de juliol. Així, un darrere l’altra, els looks dels diferents estudiants van acaparar l’atenció dels prop de 300 assistents a l’acte.

 

degree-basicutopia 1


Laura Albertí va presentar el seu projecte “Morph”; Carla Pallarés “ID-entify”; Ana María Martínez “Tribal Essence”; Mireia Salvia “Vasau”; Amelia Serrano “SUCKed”; Anna Ortiz “El malestar que no tiene nombre”; Jaione Maguregui “Poder y Control”; Silvia Carreras “Alma”; Laura Fernández “delante de la cara”; Anna Trías “Ylo”; Marta Masiá “A Contraluz”, Nuria Bosch “La elegancia hecha persona, Audrey Hepburn”; Irene Robirosa “Enfosquint la teva pell blanca”; Paula Plaza  "不死鳥" ; Roser Oliete “STUDDED”; Silvia Arenas “Suzy Bishop”; Marta Marsà “WARNING, BEING WILD”; Ingrid Pastor “Mónada” i Enric Martí “The Worship”.

 

degree-basicutopia 2

 

Després de veure les col·leccions, el Sr. Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDi (FUNDIT) va voler fer sortir a escena a totes les dissenyadores i dissenyador de la promoció per felicitar-les personalment i animar-les a “no tenir por i a arriscar” en els seus projectes. Seguidament va donar pas al President de la Fundació del Disseny Tèxtit, el Sr. Josep Bombardó que es va encarregar de donar els premis a la millor posada en escena, per Anna Trías i el seu projecte Ylo, que va fer pujada a la passarel·la a una bailaora;  i a la millor col·lecció, per l’estudiant Enric Martí, guanyador, també, del premi al Millor Dissenyador Emergent a Modafad Barcelona.

 

Bombardó-enric martí

 

L’acte es va concloure amb una copa de cava a peu dret a l’entrada de l’ESDi.