Notícies
15 de setembre de 2014
El concurs Nancy con la Moda premia David Maeso, alumne de l’ESDi

Nancy, la nina de Famosa es vesteix a la última amb les propostes d’ estudiants de les 14 escoles de disseny espanyoles participants de la tercera edició d’aquest concurs. 

 

Amb 46 anys de trajectòria, Nancy mai no s’ha desvinculat la moda, i aquest any ha reptat als dissenyadors a vestir-la, avançant-se a les tendències de la temporada  de primavera/estiu de l’any 2015. D’un total de 138 alumnes, han quedat finalistes les propostes de tres alumnes: David Maeso (ESDi), apassionat de la investigació de materials i l’estudi de tendències,  Borja Fernández (CSDMM) i Mireia Balaguer (Escola Felicidad Dulce de Barcelona), cadascú d’ells guanyador d’una beca d’estudi per continuar formant-se en el sector.

 

No ha estat senzill aconseguir aquest reconeixement, doncs el concurs ha constat de dues fases eliminatòries: la primera ha consistit en crear el look segons els paràmetres indicats, i la segona en materialitzar els dissenys a les mides de la nina Nancy. Aquest treball l’ha reconegut un jurat format per representats de les escoles participants i per Famosa, que han valorat la originalitat, personalitat i valors de la Nancy, la creativitat, l’anàlisi de les tendències de la temporada de primavera/estiu de 2015, la execució tècnica i la cura en les presentacions.   

 

La propera edició de “Nancy con la Moda” obrirà la seva convocatòria a l’abril del 2015, estigueu atents!