Notícies
14 de gener del 2014
El col·laborador docent de l’ESDi Iván Marino exposarà a l’Art Fòrum de Seúl i a L’Institut Cervantes de Pekin.

Representació de l’Escola Superior de Disseny ESDi a l’Art Fòrum de Seúl i l’Institut Cervantes de Pequín. El col·laborador docent de l’ESDi Iván Marino ha estat convidat a exposar la seva obra artística en el marc d’una mostra antològica de videoart espanyol comissariada per Menen Gras i produïda per Casa Àsia, l’Institut Cervantes de Pequín i la productora Hamaca.

En el programa s’inclouen obres de 25 artistes de projecció internacional com Antonio Muntadas, Albert Merino, Carles Guerra i Ruiz de Infante, entre d’altres. Iván Marino intervindrà en la sessió ¿Para qué sirven las palabras? Que es durà a terme el dimarts, 14 de gener a les 7 del vespre a l’Edifici de l’Institut Cervantes de Pequín.

El professor Iván Marino està, a més, exposant les seves obres a l’Alternative Film/Video Festival de Belgrad i al 18è Festival Internacional d’Art Contemporani Videobrasil de San Pablo.

Ivan Marino és professor de Sistemes d’Autor I i Projectes II en el Grau Oficial Universitàri en Disseny en l’itinerari d’Audiovisual i imparteix classes, també, als Màster en Disseny de Sistemes Interactius, Màster en Art Digital i Màster en Comissariat d’Art i Nous Mitjans d’ESDi impulsats pel MECAD.