Notícies
19 de novembre de 2015
El CCCB ofereix entrades 2x1 a la comunitat ESDi per a l’exposició +Humans

El proper mes de desembre el CCCB acull, en el marc de l’exposició + Humans, dues activitats de Col·lec, col·lectiu multidisciplinari d’àmbit creatiu.

 

 

Per una banda, del 22 al 27 es podrà veure la instal·lació “Una essència humana”, apta per a tot tipus de públic, i que treballa sobre el concepte de «què és el que ens fa sentir humans», com podría ser el fet de ser conscients de les possibilitats i limitacions del nostre cos.  Col·lec adverteix als espectadors que, abans de voler experimentar noves realitats mitjançant la tecnologia, tinguin consciència del que són: éssers humans.

 

Per altra banda, el mateix 22 de desembre els membres de Col·lec faran la presentació pública del projecte i el CCCB ofereix a l’ESDi 12 entrades gratuïtes per assistir-hi  i només cal inscriure’s  en el següent formulari. Només es pot garantir plaça als alumnes inscrits.

 

A més, el CCCBB ofereix  als alumnes i graduats d’ESDi un 2 x 1 (dues entrades al preu d’una) per a l’exposició +Humans, vàlid pel mes de desembre i gener, que podeu obtenir presentant el val adjunt.