Notícies
26 de novembre de 2015
El calçat futurista de la dissenyadora Silvia Fadó arriba a París i Sant Petersburg

La graduada Silvia Fadó és un dissenyadora de calçat de Barcelona que dissenya les sabates del futur, incorporant talons hidràulics per absorbir l’impacte.

 

Fadó es va graduar en moda a l’ESDi i després de diversos anys d’experiència professional en gèneres de punt, es va mudar a Londres per dedicar-se a la seva passió, el calçat. Va cursar un màster especialitzat al London College of Fashion i allà va desenvolupar la seva primera col·lecció de sabates: Kinetic Traces, amb una forta influència de l’arquitectura i amb l’objectiu que el calçat seria no només atractiu a la vista, sinó també funcional i confortable.

 

 

Per aquest motiu treballa amb talons hidràulics, que es desenvolupen utilitzant diferents mètodes mecànics com ara ressorts, pilotes de goma i pneumàtics, hidràulics i anells de metall que tenen com a objectiu absorbir l’impacte que es genera durant el procés de moviment humà.

 

Per a la temporada SS16 la Sílvia Fadó ha creat dues línies, una d’alt luxe, sota el nom de K4U, on ha adequat els seus dissenys per a l’ús diari, incorporant cuirs italians i fustes dures, així com els acrílics, acer inoxidable i alumini per a la mecànica. Aquesta col·lecció es va poder veure durant el mes d’octubre a la galeria Tranoï de París. I per a la segona línia 3Φ Monochrome ha creat tots els talons amb impressió 3D i fibra de carboni.

 

 

Ara, del 8 al 18 de desembre, ha estat convidada a participar al She, un showroom organitzat per Icon’s Voice a l’Hotel Ascott de París. I a més, a partir del 19 de desembre Silvia Fadó estarà a The Genesis, l’exposició de sabates d’alta costura futurista, dissenyades per Kenzo, Christian Louboutin, Silvia Fado, Zaha Hadid i altres dissenyadors de fama mundial que es celebrarà a les ciutats russes de Sant Petersburg i Moscú.

 

Pots veure la nova col·lecció de la dissenyadora a la seva pàgina web.