Notícies
19 de març del 2014
Dues escoles d’Amsterdam i Dinamarca visiten les instal·lacions de l’ESDi

Aprofitant el viatge que han realitzat aquesta setmana els estudiants de dues escoles d’Amsterdam i Dinamarca a Barcelona, s’han acostat a les instal.lacions de l’ESDi, al Campus de Sabadell, per tal de crear sinèrgies i conèixer de primera mà què s’estudia a l’ESDi.

 

Concretament, el dimarts 18 de març, va visitar-nos l’Amsterdan Fashion Institute de Holanda (AMFI), que  actualment és l’institut més gran dels Països Baixos, on més de 100 professors ensenyen a més de 1.100 estudiants sobre tots els aspectes del món de la moda. La professora de la Unitat de Moda i Tendències, Marina Castán, va ser l’encarregada de mostrar-los l’Escola i d’informar-los sobre les tasques que es duen a terme des de l’ESDi.

 

D’altra banda, el dimecres 19 de març, la professora de la Unitat deComunicació Multimedia i Interactivitat, Mireia Feliu, va encarregar-se de la visita de l’institut de Dinamarca especialitzat en comerç, Herningsholm Gymnasium, situat a la localitat de Ikast (Herning, Jutlandia), on els alumnes aprenen innovació, producció i venta, marketing, disseny, anglès, història, espanyol, alemany. I és que és un institut on els estudiants acabaran treballant per empreses que exporten i importen a altres països, i per tant els enriqueix professionalment conèixer el Know-how i les formes de treball que té un país diferent al seu.