Notícies
30 d’agost del 2016
Dos projectes Final de Grau de Disseny Audiovisual presents a la Mostra de Tecnologies innovadores de la Festa Major de Sabadell

Els projectes dels alumni Alejandro Palomes i Ariadna Martínez i Katerina Garcia, seran presents, el proper 3 de setembre, a la jornada Saba-TIC que organitza Sabadell en el marc de la seva Festa Major. Es tracta d’un taller/mostra d’eines innovadores del món tecnològic i digital que pretén englobar la tecnologia, la innovació i la creativitat.


L’ESDi hi serà present amb el projecte d’Alejandro Palomes, un curtmetratge interactiu implementat per RV amb Oculus Rift, el dispositiu de realitat virtual. A través d’Oculus, l’espectador se situa, com a protagonista de la trama i té una visió de 360 graus de l’escena, en la que pot interactuar en certs punts per tal que la història agafi vies diferents. També hi haurà representació de l’Escola Superior de Disseny ESDi amb el projecte d’Ariadna Martínez i Katerina Garcia, una aplicació en realitat augmentada que sobreposa continguts digitals sobre les pàgines físiques d’un llibre. En concret tracta sobre la reinterpretació del quadern de dibuix d’un artista. L’aplicació permet llegir els dibuixos i generar animacions que se superposen a la pàgina, expandint el significat de dibuix estàtic.