Notícies
9 d’octubre del 2014
Dos PFG han estat seleccionats pel MID

El Mercat de les Idees Disseny (impulsat per Barcelona Centre de Disseny) ha seleccionat, entre d’altres, dos projectes d’exalumnes de l’ESDi com a semifinalistes de la convocatòria per a creatius que vulguin donar a conèixer els seus projectes a empreses.

El projecte de l’ex-alumna Maria Armengol ‘Acústic 643’ neix per resoldre la falta d’un condicionament acústic en recintes tancats d’ús públic, com poden ser bars i restaurants, per tal de millorar la intel·ligibilitat de la paraula i facilitar d’aquesta manera, la comunicació entre les persones. Els trets més distintius del projecte són la versatilitat que ofereix tant en formes com en acabats, el seu cost econòmic i el sistema d’instal·lació que pretenen apropar un producte tècnic a un usuari poc expert.


L’altre projecte seleccionat ha estat la moto de mercaderies ‘GALA 279’ dissenyada i confeccionada pels estudiants Sílvia Arch, Marc Capdevila, Edgar Melero i Miquel Vallribera. La motocicleta respon a les necessitat necessitats de mobilitat i d’ergonomia dels vehicles de dues rodes per al transport de diverses carregues i serveis a la ciutat.

 


El 17 d’octubre sabrem si els projectes presentats passen a ser finalistes del MID 2014, i en aquest cas seran presentats al Fòrum d’Innovació, que se celebrarà el 4 de novembre de 2014 i exposats al Disseny Hub Barcelona el 5 de novembre.

El projecte de la motocicleta ha tingut èxit també al Fòrum de les Tecnologies i Innovació: solucions per a les ciutats, on serà presentat el dia 20 d’octubre.