Notícies
8 de juliol del 2014
Dissenys de graduats de l’ESDi a la pop up boutique de Barcelona Designers Collective a la Roca Village

El projecte “BET Barcelona”, de les exalumnes de l’ESDi Sara Galofre, Mariona Tell i Mónika Ardila, i “El Colmillo de Morsa”, amb la també graduada Elisabet Vallecillo, han estat seleccionats per posar a la venta les seves col·leccions a la pop up boutique del Barcelona Designers Collective a la Roca Village. Es tracta d’un projecte creat i promocionat per la Roca Village que compte amb el recolzament del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu és destacar nous talents de Catalunya i permetre que les seves col·leccions es comercialitzin a un públic internacional.


“Bet Barcelona” i “El colmillo de Morsa” comparteixen espai amb els projectes de SSic and Paul, Pablo Erros, Juanma by El Cuco i Rita Row, en tèxtil, Prógrono, en accessoris, Irene Carrera, en joieria, i Mus&Roew en calçat.


Aquells projectes que volien formar part de la iniciativa podien enviar la seva candidatura abans del dia 29 de maig. A continuació un jurat format per prestigiosos professionals del sector de projecció internacional van encarregar-se de decidir els 15 projectes finalistes i, finalment, els 8 guanyadors, les col·leccions dels quals ja poden trobar-se en la pop up de la Roca. 

 

designer