Notícies
6 de març de 2015
Disseny social i publicitat audiovisual a la darrera edició d’ESDissabte

El dijous 5 de març es va celebrar una nova edició de l’ESDissabte, la trobada entre estudiants i professionals del món del disseny que organitzen alumnes de l’ESDi des de fa 2 anys. 

 

 

En aquesta ocasió els organitzadors van convidar al graduat en disseny gràfic per l’ESDi David Vera a presentar el  seu projecte final de grau “Ordinario”, un recull de fotografies i converses amb els seus amics que pretén ser, segons defineix Vera, “una oda al món personal, en contraposició amb el món cada vegada més globalitzat”. El projecte es pot visitar a l’exposició Transposicions: disseny fora de camp fins el 5 d’abril a l’Espai Cultura Sabadell

 

 

El segon dels convidats va ser el prestigiós dissenyador de producte Curro Claret, qui no basa tota la seva obra en embellir l’entorn, sinó que utilitza el disseny amb una voluntat clara de ser útil i com a eina social en el seu treball amb organitzacions que ajuda a persones amb risc d’exclusió social. En aquest ESDissabte els assistents van poder conèixer de primera mà alguns d’aquests projectes que ha dut a terme amb Camper o la Fundació Arrels.

 

 

Tot seguit, el director publicitari Erik Morales de la productora audiovisual Canada va explicar com és el seu treball, va mostrar alguns del seus vídeos més recents i va compartir la seves experiències amb els estudiants.

 

Finalment a la trobada es va presentar un vídeo que l’equip d’ESDitv ha realitzat de cara a l’Open Day de l’Escola. 

Un ambient distès, un concurs de fotos a Instagram i Facebook amb el hashtag #9esdissabte i el bon treball de l’organització de l’ESDissabte han fet de la convocatòria, una vegada més, un èxit.