Notícies
9 de juliol del 2014
Di-vers Re-vers: talent, disseny i creativitat

No deixen d’impressionar-nos. La nova generació de graduats en Disseny, itinerari de Moda, va fer desfilar talent i creativitat durant el Degree Show 2014, que va tenir lloc la nit del 8 de juliol al Teatre Victòria del Paral·lel de Barcelona.

 

Un total de 22 dissenyadors -perquè ara ja pertanyen al gremi- van mostrar les seves col.leccions davant d’un públic entregat per veure les propostes d’aquests nous professionals de la moda. I és que empresaris,  familiars, estudiants, bloggers, dissenyadors, coolhunters, amics...  van poder descobrir el talent d’aquesta nova fornada de dissenyadors amb segell ESDi.

 

Sota el paraigües ‘Di-vers Re-vers’, i en el marc del seu Projecte Final de Grau, els graduats van tenir l’oportunitat de mostrar les col·leccions, que han estat dissenyant en aquest darrer any universitari, davant d’un audiovisual transgressor elaborat per la Unitat de Comunicació Multimèdia i Interactivitat de l’ESDi.

 

Un tribunal constituït per professors d’ESDi i professionals del món de la moda van avaluar tant les col·leccions com la posada en escena per acabar entregant els diplomes de reconeixement. El diploma a la millor premi a la millor col.lecció ’Di-vers Re-vers’  es va atorgar a la graduada Núria Altimís, i el diploma a la millor posada en escena va ser per a Laia Cerdà.

 

En la cloenda, la Directora de l’Escola Superior de Disseny ESDi, la Dra. Glòria Fernández, va aprofitar l’ocasió per felicitar als nous dissenyadors i els va animar asegurant que “ara toca volar, volar sols i volar molt alt, perquè ells són els nous dissenyadors". Per la seva banda, el Sr. Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDI, FUNDIT, va fer pujar a l’escenari a tots els dissenyadors i els va desitjar molta sort en aquesta nova etapa, i “és que l’espontaneïtat és clau en un món extremadament gris”.