Notícies
12 de desembre del 2013
Device, Entresuelo1a i Ladydissenyadora, ponents del primer ÉSDissabte del curs

El projecte estudiantil d’ÉSDissabte, un esdeveniments de dissenyadors i per a dissenyadors, torna a engegar motors, i el proper dijous, 12 de desembre, a la tarda, celebrarà una nova sessió (la cinquena ja) amb noves bèsties del disseny: Device, Entresuelo1a i Ladydissenyadora.


Device és un estudi de disseny audiovisual amb base a Barcelona que es dedica a la direcció d’art en disseny els motion graphics i les instal·lacions audiovisuals. Per la seva banda l’estudi gràfic Ladydissenyadora se centra en projectes editorials i d’il·lustració, packaging, lettering i naming, entre d’altres. Finalment, l’estudi de disseny industrial Entresuelo.1a és especialista en els dissenys originals i plens d’humor. Amb els seus dissenys sucar la galeta a la tassa ha deixat de ser un problema.


ÉSDissabte és un projecte extra-universitari desenvolupat per tres alumnes de l’itinerari de Gestió del Disseny (Integració multidisciplinària) de l’ESDi: Georgina Capdevila, Humbert Clotet i Alain Jaimez, amb la implicació de la resta d’estudiants. Es tracta d’un espai de debat i discussió per a tots aquells interessats en el món de l’art i el disseny que tinguin coses a dir. En definitiva, una jornada de caire festiu i lúdic (d’aquí el nom d’ÉSDissabte) que neix amb la voluntat d’apropar les experiències de dissenyadors emergents i consagrats a els estudiants de disseny de l’ESDi, i que ha acabat convertint-se, també, en un espai de trobada de professionals i interessats en el sector.

 

entresueloladydissenyadora

device