Notícies
DESTACADES: 25 febrer – 2 març de 2016
Del 9 al 13 de març l’ESDi serà al Saló de l’Ensenyament [ + altres notícies ]

 

Del 9 al 13 de març l’ESDi serà al Saló de l’Ensenyament


Un any més, l’Escola Superior de Disseny ESDi participa al Saló de l’Ensenyament, que té lloc del 9 al 13 de març a la Fira de Montjuïc. I és que durant 5 dies consecutius, el recinte s’omple de gom a gom per estudiants que encara no saben quin és el camí que ha de prendre el seu futur.


Al nostre estand, situat a l’expositor 617, es podrà trobar tota la informació referent als nostres estudis de Grau en Disseny (gràfic, de moda, de producte, audiovisual, interiors i gestió del disseny) i també dels nostres Màsters, com en UI/UX Design, en Comissariat d’Art Digital o en Assessoria d’Estilisme entre d’altres.
 
El Saló de l’Ensenyament és la fira de referència pels estudiants que estan a punt d’acabar l’ESO, el batxillerat o algun cicle formatiu i volen seguir aprenent sobre una professió que els acompanyarà sempre més. És per aquesta raó que milers de persones acudeixen al saló per informar-se sobre l’oferta universitària.

Lloc: Recinte Montjuïc
Palau 2 i Pl. Univers

Dates: Del 9 al 13 de Març 2016
 
Horari:
De dimecres a divendres 9h a 19h
Dissabte de 10h a 20h
Diumenge de 10h a 14h

 

Si voleu saber més sobre el nostre estand, podeu consultar l’enllaç següent

 

 L’ESDi ofereix nous Workshops


L’ESDi impulsa un conjunt de workshops professionalitzadors en el camp del disseny.

Inscripcions ja obertes i places limitades.

-    Animació i composició digital per a Motion Graphics amb l’estudi DIMO
-    Tipografia artesanal amb Bunkertype
-    Tècniques avançades en il·luminació per a fotografia i vídeo amb Álvaro Sanz
-    Modeling & 3D Printing. Exploring possibilities
-    Materialize. Modeling & Prototyping amb el dissenyador Iván Merino
-    Coolhunter amb Francesca Tur de TendenciasTV
-    Wedding Planner amb BCN Wedding Planners
-    Urban Lab. Intervencions en espais públics amb l’estudi La Petita Dimensió
-    Intervencions en espais corporatius amb l’estudi La Petita Dimensió

Per tenir-ne més informació: masteresdi.com/workshops

 

 
L’ESDi acull el primer dels Tallers Satèl·lit de Col.lec

 

“Taller Satèl·lit” és un cicle de tallers mensuals organitzat pel col·lectiu de creatius Col·lec per a grups interuniversitaris i en espais itinerants.


L’ESDi serà la universitat amfitriona  del primer taller, que es realitzarà del 12 al 15 de març a l’escola i altres espais. Cada taller tindrà un tutor encarregat de portar el fil conductor i en aquesta ocasió serà l’equip de HUNCH qui tutoritzi els 4 dies del taller.

El tema escollit és “Els límits tèxtils” i l’objectiu és experimentar amb conceptes, materials i promoure la interacció entre els participants. La convocatòria està oberta a tots els estudiants de disseny, de qualsevol disciplina  i de qualsevol universitat.

Podeu trobar més informació a la web de Col.lec. Les inscripcions finalitzen el proper 6 de març i les places són limitades.

 

 


 

Projecte ESDi amb Amate Audio


L’empresa Amate Audio i els alumnes de Disseny de Producte de l’ESDi, tutoritzats pel professor Guiu Llusà, han portat a terme, un any més, un projecte de disseny d’un sistema de so estèreo passiu de 6". La presentació de les propostes va tenir lloc a la seu de l’empresa i va comptar amb la col·laboració dels enginyers David Martínez i Daniel Bartomeu i el dissenyador Andrés Merizalde, que van ser els encarregats de valorar i opinar sobre els projectes.

 

 


 

Ple absolut al workshop per a alumnes de l’ESDi sobre Impressió Digital 

El taller, en tres sessions de treball, investiga sobre com els processos File to Factory han influït en la pràctica diària de la disciplina del disseny fent evolucionar els seus models productius, funcionals i estètics. El taller, impartit per Anna Pla, planteja un exercici que explora les possibilitats de fabricació additiva. En particular, investigant el disseny digital i la producció de “malles” i “teixits tridimensionals” fabricats mitjançant la impressió 3D.