Notícies
08 Juliol 2009
Degree Show’09: alt nivell en disseny davant d’un públic nombrós

Els alumnes de l’últim curs de Disseny de moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi van presentar les col-leccions dels seus Projectes de Final de Carrera el 7 de juliol a la desfilada que rebia per nom "art semblant".

 

Aquesta desfilada, creada amb l’objectiu de ser una plataforma de promoció pels futurs dissenyadors de moda i els seus projectes, es va desenvolupar a l’atri del cèntric Museu d’Art Contemporani de la ciutat de Barcelona (MACBA), on van assistir representants de l’Administració; professionals i empreses del sector de la confecció de tota Espanya i amics i familiars dels protagonistes de la desfilada.

 

Els més de sis-cents assistents a l’ocasió van poder gaudir de l’alt nivell de les creacions del següents 24 futurs dissenyadors: Juan González, Núria Gil, Silvia Currius, Marta González, Núria Cera, Diana Dorado, Laia Garcés, Sofía Zunino, Eulàlia Sibina, Laura Beriain, Georgina Ordinas, Marian de las Heras, Clara Puig, Selim de Somavilla, Anna Fernández, Núria Martí, Marta Franch, Jordi Espino, Catalina Serrà, Núria Gili, Elisabet Valecillo, Marta Giménez i Bruno Gonzaga. Al finalitzar l’acte, el Sr. Antoni Garrell, director de la Fundació per l’ESDi, va destacar l’esforç dels alumnes i dels professors del centre, indicant que la creativitat unida a la constància són la base per aconseguir un futur brillant, doncs la crisi no existeix per aquells que afronten la seva professió amb creativitat i dedicació.

 

La posada en escena de les col-leccions també va servir per a que un tribunal format per professionals i professors de l’especialitat de Disseny de moda poguessin avaluar un 20% de la nota del Projecte Final de Carrera. Les 6 millors col-leccions s’exposaran al Salón Internacional del Textil de Barcelona (STIB) a finals del mes de setembre en la que serà la 8ª edició del Genial Fashion amb la col-laboració de Nodomoda.