Notícies
28 d’abril de 2015
David Vera guanya el premi "Disseny Emergent"

“Ordinario” del graduat David Vera, un projecte sobre la importància d’allò que és local i quotidià en un món globalitzat, va ser premiada amb el premi “Disseny Emergent” en un acte celebrat el passat 15 d’abril a l’Espai Cultura de Sabadell.


Aquest premi, atorgat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, vol contribuir a enriquir el procés de formació d’un dels dissenyadors que han format part de l’exposició "Transposicions: disseny fora de camp", obrint camins que facilitin la generació de propostes novedoses, innovadores i crítiques amb la realitat que ens envolta.

 

 


“Transposicions: disseny fora de camp” mostrava 8 projectes de final de grau de l’Escola Superior de Disseny ESDi provinents de diferents disciplines del disseny (moda, gràfic, integració multidisciplinar i audiovisual), englobats sota conceptes com la precarietat en els processos d’elaboració dels seus dissenys i es va poder visitar de febrer a principis d’abril a l’Espai Cultura de Sabadell.


Els exalumnes que van idear i tirar endavant el projecte són Damià Armengol, Òscar Boix, Júlia Coma, Anna Garcia, Iria Caballero, Gemma Estadella, David Vera i Joana Capella, graduats en diferents disciplines del disseny, junt amb la Dra. Maia Creus i el professor Oriol Ocaña.