Notícies
7 de juny del 2013
Creativitat i disseny d’alt nivell a la Desfilada de les alumnes de 1r de Disseny de moda a Pedralbes Centre

El món dels minerals és fascinant per la seva riquesa en formes, colors i textures provinents de la natura. Aquest, ha estat, precisament el leit motiv que han utilitzat les alumnes de primer curs de disseny de moda de l’ESDi per desenvolupar els seus treballs. Unes creacions originals i plenes de creativitat que es van deixar veure ahir al centre comercial Pedralbes Centre en una desfilada comuna a on cada estudiant (una quarentena) van mostrar un dels conjunts dissenyats. En paraules de l’adjunt de Direcció de l’ESDi, el sr. Ignasi González, activitats com aquesta serveixen als estudiants del centre per "experimentar i mostra el seu treball. El més important és tenir aparadors per fer-ho".

A partir de la temàtica ’Els minerals’, proposada pels professors de l’ESDi, cada alumne ha dissenyat un look sencer, creant-ne els patrons i confeccionant les peces. Pel que fa a aquest treball previ, els alumnes s’han organitzant formant quatre grups de manera que cadascun s’organitzés d’una part: la comunicació, el finançament, els models i la producció de la desfilada. Aquest muntatge i organització de l’acte ha estat supervisat per les membres de la Unitat d’Experimentació i Aplicació de Moda de ESDi.

La desfilada de Pedralbes Centre és una pràctica real que permet als alumnes donar a conèixer les seves obres i dissenys, resultat de tot allò après i practicat a l’assignatura de Projectes. A més, els ofereix la possibilitat de tenir un contacte i un feedback per part del públic -familiars, amics i desconeguts- que s’acosti a gaudir de l’esdeveniment.

 

Pedralbes ESDi Pedralbes ESDi    Pedralbes ESDi