Notícies
8 de novembre de 2016
Conveni entre l’ESDi i l’empresa Tèxtil Olius


L’Escola Superior de Disseny ESDi ha signat aquest dilluns 7 novembre un conveni de col·laboració Universitat - Empresa amb Tèxtil Olius. La signatura l’han dut a terme la Dra. Glòria Fernàndez, directora de l’ESDi i el Sr. Ricard Artigas, Responsable de Desenvolupament de Negoci de Tèxtil Olius. La col·laboració es durà a terme durant el curs acadèmic 2016-2017 amb la finalitat d’aplicar el no teixit/feltre en projectes acadèmics emmarcats en assignatures dels diferents itineraris, com Interiors, Producte o Moda.

 


Tèxtil Olius és una empresa vinculada al camp de la producció de no-teixits i feltre de llana per la utilització en molts sectors com ara aplicacions industrials, construcció, producte i disseny d’espais, joguines i manualitats. Amb la seu de producció a Olius (Lleida), l’empresa es destaca per la seva eficàcia i agilitat en el subministrament d’aquests productes a nivell nacional i internacional, sent líder del seu sector.


Dels resultats dels alumnes es farà una selecció dels millors projectes per ser mostrats en la fira Premier Vision de Paris al Setembre del 2017, així com en altres fires on la empresa hi participi.