Notícies
4 de maig de 2017
L’ESDi convoca un concurs exprés de fotografia #ESDiwearedesign

L’Escola Superior de Disseny ESDi convoca el concurs de fotografia #ESDiwearedesign per a xarxes socials, amb l’objectiu d’evidenciar que el disseny és a tot arreu, així com de compartir diferents maneres de viure’l.

 

Es tracta d’un concurs exprés, en què la participació només estarà oberta del divendres 5 al diumenge 7 de maig, ambdós inclosos, a totes les persones majors de 16 anys, que podran penjar un màxim de tres fotografies als seus perfils oberts de Twitter i Instagram.


De les fotografies participants es valorarà el missatge, la originalitat, el punt de vista únic, la presència del disseny i la qualitat de la imatge.

 

 

 

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Per participar-hi cal seguir-nos al nostre perfil d’Instagram o Twitter, mencionar-nos (@ESDi_Barcelona) i utilitzar el hastag #ESDiwearedesign
2.  El termini de publicació de fotografies comença el dia 5 de maig a les 9.00 del matí i acaba el dia 7 de maig a les 00.00h de la nit. 
3. Les propostes presentades pertanyen als seus autors. L’ESDi es reserva el dret de reproduir-les, sempre esmentant els autors.
4. Les fotografies han de ser originals i inèdites. 


PREMI

L’Escola Superior de Disseny ESDi premiarà la millor fotografia amb 200 euros i 2 entrades per a assistir al festival de música Embassa’t amb qui l’ESDi té un conveni de col·laboració i @esditv n’és televisió oficial.


La mateixa escola es posarà en contacte amb el guardonat per iniciar les gestions del premi.
L’ESDi farà difusió de la imatge premiada en les seves xarxes socials i pàgina web i en d’altres suports que cregui oportú, mencionant el seu autor.

 

Consulta les bases completes: