Notícies
12 de novembre del 2014
Joan Sánchez, col·laborador docent de l’ESDi, al MIRA festival

El dia 12 va començar el MIRA 2014 Live Visual Arts Festival. Amb dues jornades d’activitats gratuïtes a l’Arts Santa Mònica amb l’objectiu de divulgar les noves corrents en arts visuals i tecnologia d’una manera senzilla i gratuita. Els alumnes de l’ESDi visiten aquest espai de transversalitat creativa, entre la tecnologia i les arts visuals per a descobrir nous processos creatius.

 

A més, el col·laborador docent de l’ESDi i ex-alumne del Màster en Comissariat d’Art Digital a l’ESDI Joan Sánchez, hi va presentar el seu projecte PAN me, una instal·lació interactiva de caràcter col·laboratiu que proposa als espectadors la possibilitat compondre l’espai sonor que els envolta.

 

El Claustre de l’Arts Santa Mònica acull aquests dies activitats de debat (masterclass, taula rodona, ponència ...), així com shows audiovisuals. Dijous s’engloba en la temàtica de la transversalitat creativa, mentre que divendres es centra en els secrets del procés creatiu. Entre les conferències i activitats es compta amb la presència d’Irma Vilà, comissària d’art digital i part de l’equip de la plataforma ZZZINC, de l’artista i programador creatiu Mar Canet, de l’artista d’art visual Sergio Albiac i l’especialista en performances i directes audiovisuals Paul Prudence, i molts més!