Notícies
19 de març del 2014
Colmillo de Morsa, de la Graduada de l’ESDi Elisabet Vallecillo, representa a Espanya al segon Re-imagine Design Challenge de C&A

La firma Colmillo de Morsa, formada per la graduada en disseny de Moda per l’ESDi, Elisabet Vallecillo, i el dissenyador de joies Javier Blanco, ha estat seleccionada per participar a la segona edició del concurs que promou la firma de roba C&A: Re-imagine Design Challenge. Es tracta d’un certamen en el que 8 joves talents d’arreu del món competeixen durant uns mesos per repensar els dissenys clàssics de C&A i redissenyar-los de la manera més sostenible possible. Tal com diu l’eslògan: mirar al passat per reimaginar el futur.


El concurs va presentar-se la setmana passada a Düsseldorf i l’equip de Colmillo de Morsa ja ha començat a treballar-hi. El seu procés productiu i el de la resta de participants pot seguir-se a traves del facebook de la firma. Els escollits per aquesta segona edició del concurs són els dissenyadors: Nina Kepplinger (Austria), Katrien Van Hecke (Bèlgica), Claudine Ivari (França), Christian Bruns (Alemanya), Natalie de Koning (Holanda), Michael Hekmat (Polònia), Niyazi Erdogan (Turquia) i Elisabet Vallecillo i Javier Blanco (Espanya).


En la primera edició del certamen la també graduada d’ESDi Georgina Santiago va participar en aquest mateix concurs com a representant espanyola.

 

colmillo de morsa