Notícies
29 d’abril del 2014
ESDi i Estruch impartiran uns tallers d’investigació sobre el disseny dels wearables, el material, el cos I la performativitat

Close To The Body, un projecte explora l’espai emergent que ofereix la tecnologia smart textile per investigar sobre les relacions dinàmiques entre el cos, els tèxtils i l’entorn, i Performativity Matters, seminari que pretén contribuir a la comprensió del gir neo-materialista en curs, així com les implicacions creatives per a les diferents disciplines de coneixement i experiència, s’uneixen per investigar sobre com el cos influeix en el materials i viceversa.

 

 
Per una banda, el projecte Close To The Body impartirà un taller d’investigació en el disseny dels wearables els dies 13 i 16 de maig de 9:30 a 18:30h a l’Escola Superior de Disseny ESDi. D’altra banda, Performativity Matters realitzarà un taller d’investigació sobre matèria, cos i performativitat duran el 9 i 16 de maig a l’ESTRUCH.

 

Aquests tallers, que van dirigits tant a artistes vinculats a ESTRUCH com als alumnes de l’ESDi de totes les especialitats, implicaran un exercici que confronta les funcionalitats d’integrar els mons de l’electrònica, el disseny de moda i la fabricació.

 

Les inscripcions per assistir a aquests tallers són gratuïtes, els interessats han d’enviar portfoli i carta de motivació a mcastan@esdi.edu.es.