Notícies
19 Febrer 2010
Cati Serrà i Georgina Ordinas: Joves amb un prometedor futur

Georgina Ordinas i Cati Serrà ambdues mallorquines, i graduades a l’ESDi la passada promoció 2008/2009 no només van ser triades entre més de 200 aspirants per participar a l’EGO de Cibeles, a més han aconseguit superar la prova amb èxit.

Cati Serrà...

havia estat ajudant del Backstage para María Barros a la Passarel·la Mallorca, també va treballar amb Miquel Adrover a la Fashion Week de Nova York, va col·laborar amb Kleymac en en el Pojecte FEM i va ser ajudant de Backstage en el Moda Fad de 2007 per a Ícaro Ibáñez. Al setembre de 2009 va ser finalista de ModaFad Cover-T, i al juliol del mateix any va guanyar el Primer Premi Leonardo d’estampació en la categoria: "Efectes especials". El passat novembre va rebre la medalla ESDi a la millor alumna de la promoció. Un bon currículum tot i comtar amb tan sols 24 anys. Cati va obrir la desfilada amb una crítica a la masculinitat tradicional -considerada avui dia com representativa de la humanitat-. Redefinint el terme neutre que ens defineix com éssers masculins i/o femenins a través d’una col·lecció unisex més lliure i plural repleta d’estampats i pells de colors camel o blau fosc. El seu nom: WE.

Georgina Ordinas...

va col·laborar amb el dissenyador José Castro en el 2008 com ajudant de disseny i producció. Aquest mateix any va quedar finalista del concurs OYSHO, i també va col·laborar en la Fashion Week amb Miguel Adrover. La seva col·lecció està inspirada en Rrose Sélavy, personatge que correspon amb l’álter ego femení de Marcel Duchamp. A partir d’aquest personatge, va desenvolupar peces que juguen amb la idea de la confusió de gènere. Peces de talls rectes i muscles exagerats amb el negre com únic color.