Notícies
2 de juny del 2014
Busquem els 20 millors dissenyadors del Futur en UI/UX Design (Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari)

L’ESDi busca els 20 millors dissenyadors del Futur en UI/UX Design (Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari) per oferir-los beques per cursar aquests estudis.

Per donar oportunitats als estudiants de convertir-se en els dissenyadors del futur, en UI/UX Design, l’Escola Superior de Disseny ESDi – amb el suport de la Fundació Indicis – seleccionarà als  20 millors alumnes per oferir-los una beca del 50% de descompte en l’import de la matrícula per a cursar els estudis en UI/UX Design que impartirà a partir del curs 2014-2015.

Es tracta de la formació en “UI/UX Design”, Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari que té com a objectiu formar professionals que, amb coneixements tecnològics i sociològics, desenvolupin la creació de la interfície i la funcionalitat dels dispositius de comunicació  perquè siguin fàcils d’utilitzar, de manera intuïtiva, accessible per a tothom i atractiva, així com, amb uns continguts de fàcil comprensió.

Aquests nous estudis permetran una formació global en la professió amb més demanda de futur, segons  destacats observadors i experts i dotaran a l’estudiant de les competències necessàries per al disseny d’Apps, Gaming, desenvolupament i gestió de Xarxes Socials i Smart Products, entre d’altres.

Els interessats cal que ens enviïn les seves notes i una carta de recomanació del seu tutor a l’e-mail estudia@mecad.org

UI/UX