Notícies
27 de febrer del 2014
Bungalow, Toormix i Daniel Armengol Altayó, ponents del proper ÉSDissabte

El projecte estudiantil ÉSDissabte torna amb una sessió el proper dijous 27 de febrer, a partir de les 16.00 hores, al hall de l’Escola Superior de Disseny ESDi. En aquesta ocasió els ponents convidats són els estudis Bungalow i Toormix i el dissenyador Daniel Armengol Altayó.

 

foto

 

Bungalow és un productora de disseny gràfic i audiovisual amb base a Barcelona que es dedica als motion graphics, la il·lustració i la fotografia. Per la seva banda, Toormix està especialitzada en branding, direcció d’art i creativitat, desenvolupant projectes d’identitat, editorial, mitjans impresos, webs i projectes de comunicació. Per últim, Daniel Armengol Altayó és dissenyador d’interacció i director d’art i visitarà l’ESDi per presentar el seu projecte GIF ME. Aquest és basa en produir material per esdeveniments fomentant la diversió, l’entreteniment i la interacció entres els assistents.

Aquesta edició de l’ÉSDissabte és la primera després del canvi en la formació de l’equip. Ara són els estudiants Raül Garcia (Multidisciplinar), Laura Fernández (moda) i Albert Gil (producte) que agafen el relleu dels pares del projecte els estudiants Humbert Clotet, Georgina Capdevila i Alain Jaimez.