Notícies
9 de juliol del 2015
Basicutopia, nova edició de la desfilada degree show a l’ESDi

En un moment difícil com el que encara vivim és l’hora de gaudir de tot allò bàsic que ens envolta i la vida ens ofereix. Ja no és cap utopia tocar i gaudir de les coses quotidianes. És amb aquest leitmotiv que neix “Basicutopia”, una nova edició de l’ESDi Degree Show, que se celebrarà el proper 9 de juliol a les 20.30 a l’Escola Superior de Disseny ESDi. Una posada en escena de 20 col·leccions inèdites: 19 col·leccions femenines i 1 de masculina. 20 projectes de final de grau dels estudiants del Grau en Disseny menció moda que posaran en escena la seva feina de tot un any.


Per primera vegada i en motiu de la celebració del 25è aniversari de l’ESDi, l’acte s’ha volgut fer a les instal·lacions de l’ESDi, al campus Sabadell. Serà un bon tancament a les accions de commemoració dels 25 anys que permetrà a tots els assistents brindar per tot el que s’ha construït i el que està per construir.


Per assistir a l’esdeveniment cal confirmar aquí o a community@esdi.edu.es abans del dia 1 de juliol. L’aforament és limitat.

 

Basicutopia