Notícies
5 d’abril de 2017
Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT, ofereix una ponència a la fira Advanced Factories de Barcelona

El Sr. Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT participa aquest dijous 6 d’abril a la fira Advanced Factories amb una ponència sobre "Polítiques per accelerar la innovació"

En aquesta conferència Garrell explicarà com les administracions públiques han definit objectius i estratègies perquè les indústries espanyoles no quedin al marge d’aquest nou paradigma industrial. En el mateix bloc es podran veure els plans espanyols i catalans, així com la presentació del nou programa Eureka SMART que té per objectiu promoure el desenvolupament i la innovació en fabricació avançada.


 
 


 
Advanced Factories és la segona fira més important d’automatització industrial a Europa, dedicada als esdeveniments industrials, en ajuntar una base de robòtica i M-H a l’anomenada Indústria 4.0 i transformació digital. Al costat de Next business Exhibitions, organitzador especialitzat en fires tecnològiques, abraça la tecnologia, el disseny industrial, la sostenibilitat i les tendències.

La fira de transformació digital, que té lloc del 4 al 6 d’abril a Barcelona, ​​compta amb uns 180 conferenciants nacionals i internacionals, que exposaran estratègies d’implantació de la innovació i la digitalització industrial a pimes europees i casos reals d’indústries 4.0.