Notícies
14 de febrer del 2014
L’ESDi organitza la 3a edició del Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya (CIDIC), del 17 al 20 de febrer

L’ESDi organitza la 3a edició del Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya (CIDIC), del 17 al 20 de febrer a les instal.lacions de l’ESDi a Sabadell

 

Enguany el CIDIC s’emmarca sota el lema ’Future Trends’ i girarà en torn a quatre eixos principals:  Smart Products, Ergonomia i espais, Valors i percepció i De la compra a la venda. Per abordar aquests temes, es duran a terme unes jornades que combinaran conferències, amb seminaris i tallers impartits per personalitats destacades del sector.

 

El Dr. i investigador sènior de Computer Interaction Nokia Research a Finlàndia, Andrés Lucero; el dissenyador de producte, Diego Ramos; el Dr. i arquitecte especialista en espais naturals, Ricardo Devesa; els responsables del taller de Food Design, Ivan Merino i Pep Pujol; la Dra. en automàtica, robòtica i visió, Anaïs Garrell; l’arquitecte paisatgista i dissenyador d’elements urbans, Enric Peric;  o l’arquitecte Marc de Rooij, entre altres, seran alguns dels encarregats de promoure la reflexió i debatre sobre les tendències del present i el futur del disseny i la innovació.

 

L’assistència a aquest Congrés, per part dels estudiants, podrà representar la convalidació d’un o dos crèdits de lliure elecció. Encara que per més informació sobre aquesta convalidació caldrà adreçar-se a Secretaria Acadèmica.

 

 

 

 

Omple el següent formulari per confirmar l’assistència:

Si estàs vinculat a l’ESDi: Formulari d’inscripció

 

 

Si ets extern a l’ESDi: Formulari d’inscripció