Notícies
19 de maig del 2014
Ana Ruiz, actriu de Camera Café: "La imatge no és estètica, sinó que va acompanyada d’una actitud”

El passat 19 de maig a les 10:00am començava la conferència d’Ana Ruiz a EATM i tres hores més tard es repetia la sessió pels alumnes de l’ESDi. Durant la ponència, l’actriu va parlar sobre la imatge i els diferents rols que ha d’adquirir una actriu a sobre la catifa vermella,  davant de càmera i darrera de càmera.

 

 

En la conferència, que va ser interpel·lada per la professora i responsable de la Unitat de Moda i Tendències de l’ESDi, Encarna Ruiz, va aprofitar per preguntar-li sobre el paper que juguen els dissenyadors a l’hora de vestir els personatges cèlebres i el funcionament i protocol que se segueix per assistir a cada acte, shooting, photocall, festival o estrena.

 

 

L’actriu de Camera Café va assegurar que la imatge no és estètica, sinó que va acompanyada d’una actitud i va afegir que ella creu molt en l’autenticitat. “S’ha de ser fidel amb el que ens fa sentir a gust. Encara que un disseny sigui tendència, si no et sents a gust no lluiràs".

 

 

Ana Ruiz ha treballat com a presentadora del programa infantil Zona Disney i Zona 7. També té una llarga trajectòria com a actriu teatral amb obres com ‘Don Juan Tenorio’ o ‘Doña Rosita la soltera’ de García Lorca. En televisió, Ana Ruiz ha participat en la sèrie ‘Impares’ d’Antena3 i a ‘Camera Café’. A més ha presentat el programa de cap d’any 2007 de Telecinco al costat de Carmen Alcayde i Christian Gálvez. I pel que fa al cinema ha participat en la pel.lícula Estimar i morir a Sevilla (2001) i L’home de sorra (2007).