Notícies
22 de gener de 2016
Alumnes d’Interiors de l’ESDi ideen nous espais socials per a l’edifici Alexandra de Sabadell

Ahir dijous 21 de gener va tenir lloc a l’ESDi la presentació de projectes dels alumnes de 3r del Grau en Disseny menció Interiors davant de l’arquitecte Ricard Perich, representant de VIMUSA, l’empresa municipal d’habitatges de Sabadell.

 

 

El projecte, tutoritzat pel professor Marc de Rooij, ha consistit en el disseny d’un espai d’ús social a l’edifici d’equipaments Alexandra. L’edifici s’ubica entre els carrers de l’Arcàdia i de la Serra d’en Camaró, al barri de Can Rull i compta amb 168 habitatges tutelats per a gent gran, un centre de serveis i la Biblioteca de Ponent.


Aquest edifici, promogut per VIMUSA i dissenyat pels arquitectes Ricard Perich, Rafael Gálvez i Eduard Freixas, ha rebut premis per la seva edificació, sostenibilitat i innovació i té la qualificació A per part de l’Institut Català d’Energia.


L’edifici Alexandra, a més, és sinònim de servei a les persones, de convivència, perser un complex d’habitatges per a lloguer social i gent gran i sota aquest perfil, els alumnes de l’ESDi han visitat i analitzat l’entorn i les necesitats dels residents per tal de proposar un redisseny dels espais per tal de fomentar-hi la interacció i la realització d’activitats.