Notícies
Del 2 al 5 de febrer del 2015
Alumnes i ex-alumnes de l’ESDi es fan lloc a la 080 Barcelona Fashion

Del 2 al 5 de febrer tindrà lloc a Barcelona una nova edició de la 080 Barcelona Fashion, el reconegut l’esdeveniment que engloba el circuit de la moda independent. Barcelona es transforma uns dies en aparador del disseny avantguardista a nivell mundial. Desfilades, showroom i aquest any també es compta amb el 080 FASHION MARKET: un mercat la per gaudir d’una selecció de propostes de moda catalanes. 

 

Alumnes i ex-alumnes de l’ESDi i altres escoles de disseny tindran presència a la zona de 080 Fashion Market, on hi haurà pop-ups d’aquesta edició,  fent  promoció i/o venda de les seves col·leccions, així com altres accions de dinamització dels espais.

Us presentem les parades que podreu trobar dels dissenyadors made in ESDi:

2 febrer: Bianca´s / Adriana Fontanet
3 febrer: 
SAH SAMY / Cristina Alvarez de la Cruz, Oscar Puig Alvarez
4 febrer: Sôul / Júlia Mañas, Mireia Gasull
5 febrer: 
BET Barcelona / Mariona Tell, Mónika Ardila, Sara Galofre

 

A més de les pop-ups esmentades també hi desfilaran les col·leccions dels dissenys dels professors de l’ESDi i EATM Josep Abril, Justicia Ruano i Xènia Gómez Centurión (Bòboli) i les dels graduats Núria Bisbal, Miriam Ponsa i la marca Menchén Tomàs dels graduats d’EATM Olga R. Manchén i Francesc Grau (també professor a l’ESDi). També s’hi podrà veure la desfilada de Mango, empresa col·laboradora amb el Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny.

 

 

En l’edició d’enguany es pot accedir a la zona d’exposició del photo shot del qual l’any passat va ser guanyador l’equip format per l’alumna de Diploma d’Especialització en Tendències i Estilisme, Ivette Granada (ex-alumna de Cicle formatiu d’Assessoria d’Imatge) junt amb el fotògraf de l’Escola Grisart, Sebastien Canedo. Només necessiteu una invitació per a l’Open Area, que podeu aconseguir aquí.