Notícies
2 de maig de 2017
Alumnes de l’ESDi participen a l’Artsy Showcase, organitzat per l’alumni Humbert Clotet

El proper 10 de maig es celebra a la Fàbrica Moritz de Barcelona l’Artsyshowcase’17, un esdeveniment organitzat per la plataforma Movistar Artsy per incentivar la emprenedoria cultural i impulsar les idees de creadors que encara no disposen de recursos per poder realitzar els seus projectes.


En la jornada Artsyshowcase’17 es comptarà amb la presència amb experts com Pep Salazar (Mobile World Congress i OFFF Festival, alhora que professor de l’ESDi), Oriol Pastor (MIRA Festival), Mabel Mas (Time Out), Carles Sala (MMVV, Ajuntament de Barcelona) i hi haurà conferències dels festivals emergents: Serielizados, Surfcity i INNY. L’objectiu de l’esdeveniment és fomentar el contacte amb professionals del sector de la gestió i producció cultural.
Entre els més de 100 participants, també hi seran alumnes del Grau en Gestió del Disseny de l’ESDi.

 

 


Movistar Artsy: un projecte amb segell ESDi

El graduat en Disseny a l’ESDi Humbert Clotet és l’actual Project Manager de Movistar Artsy, un projecte impulsat per Telefónica Movistar creat per detectar i propulsar el talent cultural emergent del nostre país. La plataforma està oberta tot l’any per rebre les propostes (festival, música, videoclip i lab) que passen una primera fase de vot social. Un cop superada aquesta fase, un jurat d’experts del sector valora i selecciona els millors projectes. Els projectes guanyadors obtenen suport econòmic i compten amb un equip d’assessorament i professionals que ajudaran a realitzar el projecte.


Clotet, a més, va ser un dels impulsors del projecte estudiantil Ésdissabte, junt amb Georgina Capdevila i Alain Jaimez,  la llavor del FIU Barcelona,  que va començar sent un festival de 320 assistents a Barcelona i dos anys més tard ja és un esdeveniment a Barcelona i Nova York, una revista, una exposició, un documental, una productora creativa i un festival de 700 assistents.


Al costat de FIU Barcelona, Humbert ha anat impulsant i fundant nous projectes sempre amb l’objectiu de promoure la cultura i la creativitat local, ampliant així els seus coneixements i llista de coneguts.

Més informació a www.artsy.movistar.es