Notícies
22 d’octubre de 2015
Alumnes de Disseny d’Interiors visiten InteriHOTEL

Alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Disseny d’Interiors de l’ESDi van visitar ahir, acompanyats del professor Eduardo Campoamor, la fira InteriHOTEL, que es celebra del 21 al 23 d’octubre al CCIB Barcelona (Centre de Convencions Internacional).

 

InteriHOTEL és un marketplace per a l’equipament d’interiors d’hotels i el major aparador a Espanya especialitzat en interiorisme d’hotels. Reconegut pel seu espectacular showroom que compta amb mobiliari exterior, projectes integrals d’equipament d’habitacions d’hotel, banys i zones comuns, i productes especialitzats per a l’interiorisme hoteler (tèxtil, il·luminació, revestiments, decoració...), aquest any inclou un programa per la internacionalització, el IH Meeting&Congress, que inclou sessions especialitzades, conferències professionals i espais de networking en què els professionals poden intercanviar experiències i generar contactes de qualitat.

 

 

 

 

Segons paraules del professor Campoamor, "L’experiència per als alumnes va ser positiva per formar consciència professional i corporativa, posant en valor el perfil del dissenyador d’interiors. Crec que els alumnes es van sentir identificats amb un col·lectiu fort i en creixement i prendre consciència d’això els encoratja”.