Notícies
13 de febrer de 2017
Alumnes de 4t de Producte dissenyen llums de taula per a Carpyen

El dilluns 13 de febrer els alumnes de 4t del Grau en Disseny de Producte de l’ESDi, tutoritzats pel professor Jordi Llopis, van presentar els llums de taula que han dissenyat per a l’empresa d’il·luminació Carpyen.

 

 

Aquest projecte s’emmarca en un conveni de col·laboració Universitat-Empresa que tenia com a finalitat el disseny de nous conceptes de làmpades per consum domèstic i que s’ha desenvolupat  en l’assignatura "Disseny d’il·luminació".


L’objectiu estava centrat en propostes de disseny de producte aplicades en la utilització de materials i mètodes utilitzats per la empresa, transferint aquest coneixement i experiència per la realització de nous productes.

 

 

Carpyen és una empresa pionera en la creació d’elements d’il·luminació que, des del seu inici al 1948 fins a l’actualitat, ha esdevingut pionera en el sector. Els seus productes són sinònim de qualitat, creativitat, innovació i inspiració així com que la seva ubicació a Barcelona formapart també de la seva identitat. La inquietud de la empresa per una constant evolució la porta entre altres accions a col·laborar en projectes de transferència de coneixement entre empresa i universitat.