Notícies
10 de febrer de 2017
Alumnes d’Interiors redissenyen la seu de l’empresa Fireplace

En el marc del conveni de col·laboració Universitat-Empresa entre l’ESDi i el col·lectiu Fireplace, el passat dimarts 31 de gener es van presentar els projectes dels alumnes de 3r curs de l’itinerari d’Interiors del Grau en Disseny, que han tingut per finalitat "el disseny dels espais comuns i multifuncionals de la seu del col·lectiu Fireplace", ubicat al Poblenou de Barcelona.

 

 

Fireplace Project és una associació cultural vinculada a la promoció de les arts visuals i producció cultural contemporània a Barcelona. L’associació Fireplace posa l’èmfasi en la importància de la producció cultural, més particularment l’artística, com a propulsora de l’intercanvi d’idees i de pensament crític, i també en la necessitat de generar vincles fructífers entre professionals de projectes culturals locals, estatals i internacionals.

 El projecte docent s’ha centrat en repensar els espais compartits del col·lectiu en funció de les activitats que tenen lloc en ells i en funció d’activitats futures que volen iniciar. Aquests espais suposen un espai de co-working, un espai per exposicions i presentacions, un futur espai per artistes residents i espais comuns de cuina i bany.