Notícies
08 Maig 2013
Última hora

Pep Salazar, director del festival OFFF visita l’ESDi El 9 de maig vine a donar sang a l’ESDi L’ESDi aposta per l’esperit emprenedor amb tres noves xerrades els dies 7 i 10 de maig

08 Maig 2013
Pep Salazar, director del festival OFFF visita l’ESDi

El proper dijous 9 de maig a les 12h, el Director del festival internacional OFFF visitarà l’ESDi com a part d’un taller gestionat per la Unitat de Comunicació Multimèdia i Interactivitat i la Unitat d’Anàlisi i Prospectiva del Disseny dirigit als alumnes de 1r i 2n curs del Grau Oficial Universitari en Disseny en l’itinerari Gestió del Disseny (Integració Multidisciplinària). Aquest taller en particular està obert als estudiants que vulguin assistir-hi.

06 Maig 2013
El 9 de maig vine a donar sang a l’ESDi

Un any més, l’ESDi ha organitzat una campanya de donació de sang a les seves instal·lacions que serà oberta per tothom i que es durà a terme el proper 9 de maig a partir de les 10h. Per promoure aquesta acció, tres alumnes l’ESDi, Anna Franch, Marta Blanch i Astrid Vives han dut a terme la iniciativa de dissenyar-ne la campanya gràfica amb l’objectiu de fer arribar aquest missatge als joves mitjançant un llenguatge més proper.