Notícies
26 Març 2013
L’emprenedor Xavier Verdaguer comparteix experiències a l’ESDi el dia 2 d’abril

L’emprenedor Xavier Verdaguer serà a l’Escola Superior de Disseny ESDi el proper 2 d’abril compartint la seva experiència com a impulsar de més d’una desena d’empreses i parlant d’un dels seus projectes "Imagine". La xerrada s’emmarca dins del cicle de conferències "D’emprenedor a emprenedor: reflexions des de l’experiència".

26 Març 2013
Tres Projectes Finals de Grau d’estudiants de l’ESDi seleccionats als Premis Laus Estudiants

Els projectes de Final de Grau "Porcs i Senyors Embotits Artesans de Mallorca" de Magaly Villaroel, "Benvingut a Barcelona" de Jennifer Molina, Laura Baldirà i Anna Vila i "Newfoundstudents" d’Adrià Lapiedra, Kevin Sabariego i Roger Varela han estat seleccionats als Premis Laus Estudiants 2013. Tenen segur, per tant, un Laus de Bronze i la opció d’emportar-se un guardó superior a la Nit Laus del 4 de juliol.

26 Març 2013
Més de 150 persones participen a la Jornada de Portes Obertes de l’ESDi

L’Escola Superior de Disseny ESDi va celebrar dissabte, 6 d’abril, una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions de Sabadell, per informar dels estudis en disseny que imparteix el centre a tots els interessats

25 Març 2013
Josep Abril, Pilar Bonet i Marc Castellví en la segona edició de l’ÉSDissabte

El dissenyador de moda Josep Abril, la historiadora i crítica d’art Pilar Bonet i el dissenyador audiovisual Marc Castellví seran els ponents de la segona edició del projecte ÉSDissabte, un nou espai de discussió i debat a l’ESDi per a tots els interessats en el món del disseny.

El projecte de col·laboració ESDi-Liceu surt al programa Atención Obras de La 2
22 Març 2013
El projecte de col·laboració ESDi-Liceu surt al programa Atención Obras de La 2

Com a resultat del conveni de col·laboració entre l’ESDi i el Gran Teatre del Liceu, els alumnes d’audiovisuals Maria Hernández i Lander Larragaña han parlat de la seva reinterpretació de l’òpera Madama Butterfly el 22 de Març a les 23.30 al programa Atención Obras de La 2.

21 Març 2013
Els professors d’ESDi Genís Senén i Marina Castán participen al Creactiva 2013 de Castelló

Els professors de l’Escola Superior de Disseny ESDi, Genís Senén i Marina Castán serán, el proper dimarts 26 de març, dos dels ponents de la 13a edició de les Jornades de Disseny Creactiva organitzades per l’Escola d’Art i de Disseny Superior de Castelló.

20 Març 2013
ESDi prepara el primer ESDiMarket a la Rambla de Sabadell

L’Escola Superior de Disseny ESDi en col·laboració amb HEADHUNTER, projecte de les alumnes del Grau en Disseny i emprenedores, Judith Colom i Sandra López, preparen el 1r ESDiMarket a la Rambla de Sabadell. Es farà el proper dia 5 de maig i vol comptar amb la participació de tots els alumnes.

18 Març 2013
Els alumnes de 2n curs de l’ESDi viuen d’aprop el disseny a Berlín-Dessau

29 alumnes de 2n curs del Grau Oficial en Disseny d’ESDi (dels sis itineraris curriculars) van viatjar a Berlín-Dessau del 21 al 25 de febrer per vivenciar els coneixements impartits pel professor Antoni Mañach a l’assignatura d’Història i Teoria del Disseny.

13 Març 2013
Propera Sessió informativa a l’ESDi el dia 18 de març

Per tots els que no tinguin la oportunitat de visitar aquests dies el Saló de l’Ensenyament, l’Escola Superior de Disseny ESDi organitza cada primer i tercer dilluns de mes sessions informatives pensades per a tots aquells interessats en cursar el Grau Oficial en Disseny en els sis itineraris curriculars: moda, audiovisual, gràfic, interiors, producte i integració multidisciplinària (gestió del disseny). La propera jornada serà el dilluns 18 de març.

ESDi signa un conveni de col·laboració amb INDESCAT
13 Març 2013
ESDi signa un conveni de col·laboració amb INDESCAT

La Fundació per l’ESDi (FUNDIT) i el clúster INDESCAT (de productes i serveis esportius) han signat un conveni de col·laboració per realitzar projectes conjunts i reforçar el binomi universitat-empresa.

13 Març 2013
L’ESDi projecta un mapping al Saló de l’Ensenyament 2013

L’Escola Superior de Disseny ESDi aposta per la innovació i la creativitat, i, per això, ha desenvolupat un mapping col·laboratiu que es podrà veure en el seu estand (E510) del Saló. Es tracta d’un projecte d’Altell Arquitectura i Desilence Studio amb la col·laboració dels alumnes del centre.

L’ESDi inaugura l’exposició
12 Març 2013
L’ESDi inaugura l’exposició "Velles arrels, nous dissenyadors" al Centre d’Artesania de Catalunya

L’Escola Superior de Disseny ESDi exposa al centre d’artesania de Catalunya projectes dels seus Graduats, professionals i estudiants en una mostra que té com a objectiu revisar els referents històrics per encarar les creacions futures.

11 Març 2013
L’estudi d’ESDiEmpresa Dimo seleccionat per ser al Barcelona Innovation Zone a la fira Eshow

L’Estudi de creació audiovisual Dimo, que forma part del projecte ESDiEmpresa, ha estat seleccionat per formar part del Barcelona Innovation Zone, un estand que agrupa les 10 empreses més innovadores en solucions de negocis a Internet.

05 Març 2013
"Disseny i neurorehabilitació", xerrada a càrrec de la pedagoga Judit Ferreras, a l’ESDi

En el marc del Break and Creativity, l’Escola Superior de Disseny ESDi ha acullit la xerrada "Disseny i neurorehabilitació" a càrrec de Judit Ferreras, llicenciada en Pedagogia terapèutica. La conferència també va comptar amb el testimoni de Marc Rebollar, afectat de dany celebral, i la seva mare, Alicia Cervelló.

05 Març 2013
Exposició de treballs de 4t curs de Disseny Gràfic al primer pis de l’ESDi

El primer pis de l’Escola Superior de Disseny ESDi acull, aquests dies, una mostra dels treballs dels alumnes de 4t curs de Disseny Gràfic, dins l’assignatura "Projectes de Disseny Gràfic III". Hem aprofitat per parlar amb la professora Mont Marsà, responsable de l’assignatura, al voltant de l’objectiu i la feina dels alumnes en aquests treballs.

05 Març 2013
Mostra de cadires plegables i desmuntables dels alumnes de 2n curs de Disseny de producte

El Hall de l’Escola Superior de Disseny ESDi acull aquests dies una mostra expositiva dels projectes dels alumnes de 2n de producte. Es tracta d’una selecció dels millors projectes de cadires plegables o desmuntables realitzats dins l’assignatura Projectes I.

04 Març 2013
La Graduada Isona Ten presenta el seu projecte "Shira" en una xerrada a l’ESDi

Isona Ten, Graduada Superior en Disseny de producte per ESDi, presenta "Shira", un projecte de venda online de joies, en una xerrada a l’auditori de l’ESDi. La conferència s’emmarca dins el cicle "D’emprenedor a emprenedor", organitzat per Diego Bartolomé, professor de l’assignatura Empresa.

04 Març 2013
Continua el Break and Creativity amb una desena de tallers durant la setmana del 11 al 14 de març

L’Escola Superior de Disseny ESDi acull durant la setmana del 11 al 15 de març, més d’una desena de tallers pensats per als estudiants del centre, que se centren en temes com la creació de títols de crèdits, la realització de petits videojocs o l’estampació i la serigrafia, entre d’altres. Aquells que vulguin ja poden apuntar-s’hi!