Notícies
27 Febrer 2013
L’ESDi acull el Break & Creativity 2013

L’ESDi acull una nova edició del Break & Creativity, dos setmanes de conferències i tallers que conviuen amb l’activitat docent normal del Centre.

25 Febrer 2013
El professor d’ESDi Josep Maria Marimon seleccionat com a Jurat dels Premis Laus 2013

El professor de l’Escola Superior de Disseny ESDi, Josep Maria Marimon, ha estat seleccionat per formar part del tribunal dels prestigiosos Premis Laus 2013 en l’apartat d’audiovisual. Ha estat seleccionat com a realitzador de l’empresa ESTUDI M i per la seva trajectòria professional.

25 Febrer 2013
El projecte PEP de la Fundació Indicis ha estat seleccionat per .Idea d’Ecotendències Cosmocaixa

La Proposta "PEP (Pagès-Escola-Pagès): la cultura agrícola local com a eix vertebrador d’una alimentació sana i de qualitat" ha resultat una de les idees seleccionades a la convocatòria .Idea d’Ecotendències Cosmocaixa en el marc del cicle "Alimentació, Salut i Medi Ambient"

20 Febrer 2013
Yolanda Muelas, directora de la revista METAL, imparteix una conferència a ESDi Barcelona

La conferència "Trajectòria d’una revista de moda independent" va tenir lloc el dia 25 de febrer dins del context del Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el disseny/ Màster en Assessoria d’Estilisme, imatge i comunicació d’ESDi.

20 Febrer 2013
S’obre el període d’inscripció pel Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital

El període de preinscripció pel Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital de l’ESDi pel curs 2013-2014 s’obre a partir del març i finalitza al juny. Per a més informació, podeu escriure un correu a master@esdi.es o trucar al número de telèfon 93.727.48.19.

Es presenten els nous treballs de la col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu
20 Febrer 2013
Es presenten els nous treballs de la col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Enguany quatre equips d’alumnes de grau han mostrat les seves visions personals de les òperes escollides que s’estrenaran els propers mesos dins de la temporada 2012-2013 del Gran Teatre del Liceu.

19 Febrer 2013
Roser Augé guanya el concurs de disseny de la imatge de la marca

L’alumna de 4t de Disseny Gràfic ha guanyat un MacBook Pro de 13 polzades pel disseny de la imatge de la marca "Comerç de Sabadell" a través de la qual ha sabut plasmar els valors propis del comerç urbà.

14 Febrer 2013
ÉSDissabte, nou espai de discussió i debat a l’ESDi

El 28 de febrer s’inaugurarà el projecte extrauniversitari ÉSDissabte que pretén crear un fòrum de debat i discussió per a aquells interessats en el món del disseny. L’acte inaugural comptarà amb diverses ponències que promouran l’intercanvi d’experiències i opinions.

14 Febrer 2013
L’ESDi aposta per la comunicació 2.0 i per la creació d’una comunitat al voltant del disseny.

A partir del mes de febrer de 2013 el Centre farà un pas endavant en la seva comunicació online i creació de nous perfils per dinamitzar i segmentar tota la informació generada a i per l’Escola però també al i pel món del disseny en la seva globalitat.

14 Febrer 2013
L’Escola Superior de Disseny ESDi estrena nova imatge corporativa.

El nou logo d’ESDi ha estat creat per Marc Valls i Marc Álvarez, alumnes del Grau Oficial en Disseny, que s’han inspirat en el concepte de xarxa i en els colors del mediterrani per al nou disseny.

13 Febrer 2013
Eneko Iturbe guanya el Certamen Basc de Joves Dissenyadors

L’alumne de 3r curs del grau en disseny de moda va ser guardonat per la seva col-lecció "Un desordre perfecte" que va ser escollida entre les 8 propostes presentades. El pròxim 28 de febrer representarà al País Basc en els Premis Nacionals de Moda per a Joves Dissenyadors que tindrà lloc a Madrid.

11 Febrer 2013
L’ESDi realitza sessions informatives al nord d’Espanya

L’Escola Superior de Disseny ESDi va començar ahir un tour pel nord d’Espanya que té com a objectiu apropar els estudis en disseny a totes aquelles persones interessades a estudiar el Grau en Disseny, i als diferents centres de batxillerat de ciutats com Pamplona, San Sebastián, Bilbao i Santander.

08 Febrer 2013
La periodista Isabel Palà exposa una mostra de fotografies a l’ESDi

El recull de fotografies es va inaugurar el passat dimecres dia 6 de febrer de 2013 i va comptar amb la presència de la Dra. Maia Creus, Comisaria de les exposicions de l’ESDi, del Sr. Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT i del Dr. Llorenç Guilera, Director Acadèmic del Centre, entre d’altres

ESDi col·labora en el documental MATANCES. Poder i subjectivitat. Una lectura visual a l’arxiu de Fina Miralles
06 Febrer 2013
ESDi col·labora en el documental MATANCES. Poder i subjectivitat. Una lectura visual a l’arxiu de Fina Miralles

El proper divendres 15 de febrer, a les 18.30, es presentarà el documental MATANCES. Poder i subjectivitat. Una lectura visual a l’arxiu de Fina Miralles, a la Fundació Tàpies de Barcelona, en el context de la mostra itinerant re.act.feminism #2. A Performing Archive. Es tracta d’un audiovisual coproduït per la Fundació Ars i el Museu d’Art de Sabadell, amb la col·laboració de l’Escola Superior de Disseny ESDi. De fet, les professores d’ESDi Maia Creus, Inés Martins en són les responsables de guió, juntament amb Tamara Díaz. El projecte també ha tingut la col·laboració de Victória Sacco, també professora del centre. L’Escola Superior de Disseny ESDi ha volgut parlar amb l’artista Fina Miralles en relació a aquest documental que permet recuperar una de les seves obres: Matances.

01 Febrer 2013
L’exalumna d’ESDi-EATM Miriam Ponsa guanya el premi "La Roca Village 080 Barcelona Fashion"

La dissenyadora manresana Miriam Ponsa s’emporta el premi "La Roca Village 080 Barcelona Fashion" per la seva col·lecció "Transhumància". El guardó l’atorga la passarel·la a la millor desfilada vista durant aquesta edició.