Notícies
Coneixem el col·lectiu
29 Gener 2013
Coneixem el col·lectiu "Beautiful Green Things" format per tres estudiants de l’ESDi

Anna Franch, Marta Blanch i Astrid Vives són tres alumnes de 3r del Grau Oficial en Disseny en l’especialitat de Gràfic i Audiovisual respectivament. Són joves, estudiants i, també, emprenedores. Tenen consciència ecològica i juntes tiren endavant el projecte "Beautiful Green Things" que neix per donar resposta a l’obsolescència programada i el consumisme massiu. Ara mateix tenen una petita exposició a les instal·lacions de l’ESDi, al primer pis, a on es pot veure el seu treball.

29 Gener 2013
Indescat convidada a la presentació dels projectes de 4t de l’itinerari de Producte

El proper dimarts, dia 5 de febrer, a les 15.00, tindrà lloc a ESDi la presentació i la defensa dels Projectes dels alumnes de l’assignatura Projectes III, corresponent al Grau Oficial en Disseny en l’especialitat de Producte. ESDi ha convidat a l’Associació Catalana de la Indústria de l’Esport (INDESCAT) a la presentació, ja que els projectes són de temàtica esportiva.

28 Gener 2013
ESDi surt al programa "Tinc una idea" de La 2

L’Escola Superior de Disseny ESDi ha estat protagonista al programa "Tinc una idea" que emet La 2 de RTVE cada dijous a les 20.30. El programa ja es pot veure online a la web de "Tinc una idea" que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya i que, en aquesta ocasió s’ha interessat per l’emprenedoria dins el món del disseny, agafant a l’ESDi com a exemple.

28 Gener 2013
Georgina Santiago, graduada d’ESDi, escollida per participar a la campanya C&A reimagine

La campanya C&A reimagine impulsada per la marca de roba C&A ha escollit 8 dissenyadors de moda de 8 ciutats europees i els ha proposat un repte: reelaborar objectes quotidians per convertir-los en moda i complements. La dissenyadora Georgina Santiago, graduada a l’ESDi, és una de les 8 escollides.

24 Gener 2013
Representació dels Graduats d’ESDi a la 080 Barcelona Fashion

El proper dilluns 28 i fins el 31 de gener la capital catalana acollirà l’onzena edició de la 080 Barcelona Fashion, a l’edifici del Disseny Hub Barcelona (DHUB) de les Glòries. A la cita hi haurà una extensa participació de graduats d’ESDi, tant en les desfilades com en les pop up stores. A més a més, les alumnes de 3r de moda, Mireia Playa i Miriam Ferré son finalistes a la tercera edició del concurs 080 Design Contest.

24 Gener 2013
L’agència Globally presenta el concurs "Set de Viure" de Font Vella als alumnes d’ESDi

L’agència de comunicació Globally va animar als estudiants de l’Escola Superior de Disseny ESDi a participar al concurs creatiu "set de viure", convocat per l’empresa Font Vella, i que té com a objectiu trobar els millors dissenys per a l’edició limitada de botelles d’aigua Font Vella 2013.

Els alumnes de 4t d’Audiovisual participen al Taller de Creació Audiovisual proposat dins el projecte de col·laboració ESDi-Fundació Tàpies
22 Gener 2013
Els alumnes de 4t d’Audiovisual participen al Taller de Creació Audiovisual proposat dins el projecte de col·laboració ESDi-Fundació Tàpies

El taller, que va tenir una durada de tres sessions, s’emmarcava dins el projecte d’investigació "Pràctiques artístiques entre Gènere i Tecnologia" de les professores de l’ESDi Inés Martins i Maia Creus. Proposava als alumnes la creació de curts audiovisuals que giressin entorn dels materials proposats al cicle RE.ACT.FEMINIMS#2 - A performing archieve.

21 Gener 2013
Projectes dels graduats d’ESDi publicats als llibres Select K i Selected C

"Antic" de Marta Valero, graduada d’ESDi, i "Cuidemos el agua" d’Albert Cano, graduat d’ESDi i actual dissenyador gràfic de l’Escola, són els dos projectes de final de grau (2010-2011) de disseny gràfic que han estat incorporats als dos llibres: Select K i Selected C. Els projectes dels graduats Francisco Juárez, Jéssica López i Marc Ruiz també apareixen al llibre Select K.

18 Gener 2013
RTVE de rodatge a l’ESDi

L’Escola Superior de Disseny ESDi acull l’equip del programa "Tinc una idea" que emet La 2 de RTVE cada dijous a les 20.30. El programa, que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya, s’interessa per l’emprenedoria dins el món del disseny, agafant a l’ESDi com a exemple.

16 Gener 2013
La graduada d’ESDi Isona Ten posa en marxa el seu projecte de venda online de joies

Isona Ten, graduada superior en Disseny de Producte, ha posat en marxa myshira.com, una web a on ven les seves creacions en el camp dels complements.

15 Gener 2013
Propera Sessió informativa a l’ESDi el dia 21 de gener

L’Escola Superior de Disseny ESDi organitza cada primer i tercer dilluns de mes sessions informatives pensades per a tots aquells interessats en cursar el Grau Oficial en Disseny en els sis itineraris curriculars: moda, audiovisual, gràfic, interiors, producte i integració multidisciplinària (gestió del disseny). La propera jornada serà el dilluns 21 de gener.

14 Gener 2013
L’Assignatura "Materials i Tecnologia III" exposa els treballs dels alumnes al hall de l’ESDi

Els projectes desenvolupats pels alumnes de l’assignatura, dividits en equips de tres components cada un, se centra en la intenció en el teixit i els seus diferents acabats per adequar-lo a un determinat estil

11 Gener 2013
L’ESDi acull l’exposició itinerant dels Premis Disseny per al Reciclatge 2011

L’exposició és una mostra dels projectes guanyadors en l’edició 2011 dels Premis de Disseny per al reciclatge, i té per objectiu apropar l’ecodisseny i l’eficiència ambiental al disseny.

10 Gener 2013
L’ESDi organitza sessions informatives a Valencia i Castelló

La responsable del departament d’Admissions i Divulgació del Disseny, Meritxell Solsona, estarà a València diumenge 13 de gener i dilluns 14 de gener i també visitarà Castelló el dia 15 del mateix mes.

10 Gener 2013
Rector URL: "L’ESDi ha fet un gran salt qualitatiu al passar d’una titulació pròpia en Disseny a un Grau universitari, i també en la seva aposta per la recerca"

El Dr. Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull, va visitar les instal-lacions de l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la URL. El rector va reunir-se amb els responsables del centre i va visitar les Unitats de Docència i Desenvolupament del Coneixement que configuren el Departament Universitari de "Teoria i Desenvolupament del Disseny".

09 Gener 2013
L’ESDi acull l’exposició "Camper Tunning" resultat d’un projecte dels alumnes del centre

L’exposició mostra els treballs dels estudiants de 4t curs de moda que han realitzat re-interpretacions de sabates Camper donant lloc, així, a nous i originals models de calçat

09 Gener 2013
Èxit d’assistència en el seminari sobre Art i Política impartit dins El màster Oficial en Comissariat d’art en nous mitjans

El seminari, que es fa del 8 al 10 de gener a la seu d’ESDi a Barcelona, "Artivisme: art i política a les societats connectades" està impartit pel professor i Doctor en Belles Arts Leónidas Martín

04 Gener 2013
El Dr. Josep M. Garrell rector de la Universitat Ramon Llull visita l’ESDi

El Dr. Josep Maria Garrell i Guiu ha visitat les instal·lacions de l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull, i ha mantingut diverses reunions amb els responsables del centre i dels diversos departaments.