Notícies
20 Desembre 2012
L’ESDi us desitja Bon Nadal

Tots els membres de la comunitat universitària de l’ESDi-FUNDIT us volem destijar bones festes i feliç 2013 (L’ESDi romandrà tancada del 22 de desembre de 2012 al 1 de gener de 2013)

19 Desembre 2012
Ja hi ha guanyadors pel concurs de cuines i forns solars i campanya gràfica de la Fundació Indicis

Els premis eren organitzats per la Fundació Indicis, de l’Escola Superior de Disseny ESDi, i premiaven els millors treballs amb 100 euros cada un.

L’empresa Plantillas Monés i les alumnes de moda de l’ESDi col·laboren en el marc de l’assignatura de Filatura
17 Desembre 2012
L’empresa Plantillas Monés i les alumnes de moda de l’ESDi col·laboren en el marc de l’assignatura de Filatura

Les alumnes de tercer curs del Grau Oficial en Disseny en Moda, han experimentat durant 3 setmanes amb la fibra de la llana que l’empresa Plantillas Monés (Sabadell) produeix i comercialitza en forma de plantilles per els peus. I n’han desenvolupat els seus propis treballs.

14 Desembre 2012
ESDi Color_LAB triomfa a Hèlsinki

Intercolor escull una de les propostes de tendències de color de l’ESDiColor_LAB com a tendència de la temporada tardor-hivern 2014-2015.

13 Desembre 2012
La Fundació per l’ESDi, FUNDIT, i Promoció Econòmica de Sabadell S.L. signen un conveni per promocionar l’emprenedoria

El conveni vol potenciar la capacitat emprenedora i les iniciatives empresarials a la ciutat en l’àmbit de la creació, el disseny i la innovació

12 Desembre 2012
El Hall de l’ESDi Sabadell acull una exposició dels projectes Finals de Grau dels alumnes d’Interiors del curs 2011/12

L’exposició és una selecció de maquetes, acompanyades d’una breu pinzellada escrita del projecte. Forma part de la mostra que hi haurà sobre Productes de Final de Grau (PFG) del curs 2011-2012.

12 Desembre 2012
El màster Oficial en Comissariat d’art en nous mitjans de l’ESDi imparteix un seminari sobre història del Media Art

Des d’ahir, 11 de desembre i fins el dia 13 de desembre l’Escola Superior de Disseny ESDi acull, a la seva seu de Barcelona, el seminari sobre Història del Media Art impartit pel professor Pau Alsina

10 Desembre 2012
La Universitat Ramon Llull se suma a la preocupació per la inversió en educació

La Universitat Ramon Llull, centre al que està inscrit l’Escola Superior de Disseny ESDi, se suma al comunicat públic que han desenvolupat rectors i rectores de les universitats públiques espanyoles

03 Desembre 2012
Representació dels alumnes d’ESDi al concurs de curtmetratges de l’empresa Novartis

Núria Zapata, graduada a l’Escola Superior de Disseny ESDi, Dani Ferràndiz, alumne de 3r d’audiovisual, Silvia Philbrick, alumne de 4rt audiovisuals i Marc Calvet de 4t d’audiovisual, han presentat els seus curtmetratges al primer concurs "Corto de azúcar" organitzat per l’empresa Novartis.