Notícies
31 Octubre 2012
D’emprenedor a emprenedor; reflexions des de l’experiència

L’ESDi acull una jornada d’emprenedoria dins de l’assignatura d’Empresa impartida pel professor Diego Bartolomé

25 Octubre 2012
El projecte Midori, disseny del professor d’ESDi Enric Saiz, guanya un premi a la Innovació a la fira Iberflora

Midori és un projecte que l’empresa Vertical Farming va encarregar al dissenyador Enric Saiz i consisteix en una proposta d’hort urbà hidropònic

22 Octubre 2012
L’ESDi celebra el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

L’Escola Superior de Disseny ESDi celebra, el dijous 25 d’octubre, el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual (DIPA) amb una jornada plena d’activitats gratuïtes i obertes a tothom

19 Octubre 2012
El professor d’ESDi Eduardo Huerta obté el grau de Doctor per la UPC

Amb la tesi doctoral titulada: "Diseño incremental de e-servicios; Estudio teórico, propuesta metodológica y casos prácticos", Eduardo Huerta ha obtingut la distinció Cum Laude per part del tribunal de la UPC.

18 Octubre 2012
Es presenta la campanya audiovisual "Som Agenda 21 Escolar" elaborada per ESDi

La Biblioteca Vapor Badia va acollir ahir la presentació dels resultats de la campanya audiovisual "Som Agenda 21 Escolar!", elaborada per la Unitat d’Audiovisual i Gràfic de l’ESDi.

18 Octubre 2012
S’inaugura l’exposició Escandall 0’13

Aquest migdia s’ha inaugurat l’exposició "Escandall 0’13", que es pot veure al vestíbul de l’ESDi. La mostra es basa en les idees d’intervenció i re-disseny i és obra de Guillem Celada, graduat d’ESDi i Ivan Merino, professor del centre.

16 Octubre 2012
Avui fem 23 anys!

Avui la nostra escola, l’ESDi celebra els seus 23 anys de compromís amb el Disseny. Des de 1989 estem al servei dels valents que aposten per redissenyar i repensar el món.

05 Octubre 2012
El projecte PEP (Pagès-Escola-Pagès) ja té una escola pilot on desenvolupar-se

El PEP vol potenciar els hàbits d’alimentació saludables entre els infants i joves de Sabadell mitjançant la promoció de la cultura agrícola local i l’aplicació de metodologies de disseny.

05 Octubre 2012
El professor Daniel Yacubovich acollit a una residència d’artistes a Israel

Durant el passat mes d’agost el professor de l’ESDi va passar uns dies a una residència d’artistes de la ciutat israeliana d’Herzliya on va desenvolupar una performance.

04 Octubre 2012
Els vídeos d’ESDi per "Som Agenda 21 Escolar!" es presenten a la Vapor Badia

Es farà en dos actes: un institucional i un altre tipus "premiere", obert a tothom. Les peces són el resultat d’un conveni signat entre l’ESDi i l’Ajuntament de Sabadell, per emprendre actuacions de disseny, investigació aplicada i innovació per a la millora de la sostenibilitat a la ciutat.

04 Octubre 2012
Jesús Morentin estudia Werkman i la seva obra "The Next Call"

La investigació es recull en una interessant exposició que es pot veure al hall de l’ESDi

03 Octubre 2012
La moda a la xarxa: una reflexió sobre els blocs de moda i la seva influència en el sector

Es la conferència inaugural que es pronunciarà avui per donar el tret de sortida al Màster en Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació