Notícies
28 Febrer 2012
Vídeo de l’exposició COECO

Consta de cinc peces audioviuals i interactives que han desenvolupat els alumnes de 2n curs de Disseny Audiovisual de l’Escola de Disseny ESDi, en el marc de l’assignatura de Projectes I, amb la professora i artista multimèdia Mireia Feliu Fabra.

27 Febrer 2012
La Biblioteca digital mundial

És una eina que es troba a la xarxa i que permet accedir amb facilitat a documents de gran abast cultural "manuscrits, mapes, llibres, pel·lícules". La seva finalitat principal és promoure el coneixement i la convivència intercultural.

24 Febrer 2012
Llum verda a ESDi Color_Lab Spain

S’ha aprovat en el curs de la reunió del Patronat de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), que ha tingut lloc a l’ESDi dijous 23 de febrer de 2012. Ha estat presidida pel president de la Fundació, Josep Bombardó, i el Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. A banda del director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, que ha presentat la gestió de la Fundació, han assistit representants de les principals administracions i patronals del tèxtil.

22 Febrer 2012
L’ESDi en directe a TVE

L’Eneko Iturbe, la Laia Cerdà, la Nuria Altimís, el David Cano, la Irene Rovirosa, la Roser Oliette, l’Elisa Castillo i en David Malakian van valorar els vestits de la cerimònia dels Goya. Va ser en directe a Televisió Espanyola i per a tota Espanya al magazine +Gente. L’ESDi va ser presentada com "una de les millors escoles en disseny de moda de Barcelona".

17 Febrer 2012
Acord per a la recerca entre la Fundació per l’ESDi i la Fundació Indicis

La Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), també anomenada Fundació per l’ESDi, ha signat un acord amb la Fundació Indicis amb la finalitat de potenciar la recerca en el camp de la sostenibilitat i el disseny de producte amb criteris mediambientals.

15 Febrer 2012
Informació relativa als estudis en disseny

Aquesta setmana s’ha difós en alguns mitjans de comunicació una informació relacionada amb una sentència del Tribunal Suprem que determina que les escoles superiors d’art (que són fora de l’àmbit universitari) no poden continuar oferint titulacions de Grau. L’ESDi no està afectada per l’esmentada sentència atès que els seus estudis es regulen per la legislació d’Universitats. La direcció de l’Escola Superior de Disseny ESDi publica el comunicat següent:

15 Febrer 2012
Seminari per a la gestió de riscos en la indústria de la moda

L’activitat s’inscriu en el marc del Màster en gestió de la indústria de la moda i el disseny i és oberta a qualsevol persona interessada en conèixer com gestionar els riscos que comporta un projecte empresarial en la industria de la moda i com es poden prevenir.

Seminari de Gestió de Riscos en la Indústria de la Moda from ESDi on Vimeo.

13 Febrer 2012
Taller d’introducció al disseny audiovisual

El passat dia 27 de gener, la Unitat Departamental d’Audiovisual i Gràfic va dur a terme el taller "Regreso al futuro: invertint el temps fílmic", com a introducció al món dels enginys del disseny audiovisual, dirigit als alumnes de batxillerat del Deutsche Schule, el Col·legi Alemany de Barcelona.

12 Febrer 2012
Inauguració de l’exposició d’audiovisuals interactius

La mostra neix d’un projecte de col·laboració entre l’ESDi i l’ajuntament de Sabadell segons la qual l’escola posa el seu talent al servei de projectes per promoure la conscienciació per al desenvolupament sostenible entre els ciutadans de Sabadell.

11 Febrer 2012
L’ESDi i la FUNDIT convoquen els 2ns Premis Internacionals de Disseny per a la Innovació

S’organitzen en el marc del 2n Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya (CIDIC) que tindrà lloc a Sabadell del 24 al 27 d’abril.

09 Febrer 2012
Els nostres protagonistes

Burn your mind: the movie és una iniciativa de la marca de la beguda energètica Burn (Coca Cola) que, a través d’un concurs, ha convocat un grup de joves amb especials habilitats en les arts de carrer (graffiti, BMX) per produir un documental que fomenta l’esperit emprenedor en la gent jove.

07 Febrer 2012
Primeres propostes per a la llana d’ovella Xisqueta

És un projecte de col·laboració entre la Unitat Departamental de Producte i Interiors i l’Associació Obrador Xisqueta dels Pallars. Consisteix a desenvolupar aplicacions innovadores a través del disseny per a la protecció de la raça d’ovella Xisqueta i per conferir competitivitat al sector primari i al món rural de l’Alt Pirineu.

06 Febrer 2012
Diari d’uns erasmus

Com és el dia a dia dels Erasmus? Ho podeu veure en el blog de quatre estudiants de disseny gràfic de l’ESDi. Plou a bots i barrals és un diari format principalment per fotografies, que constitueix un relat i un retrat molt vius de les primeres experiències dels universitaris a l’estranger.

06 Febrer 2012
Identity, de Mireia Feliu, es projecta en un nou festival de video art

Ha estat a la 4ª edició del Festival Internacional de Vídeo Arte FIVAC 2011 a Camagüey, Cuba. Identity és un dels vídeos que conformen la producció audiovisual que acompanya la tesi doctoral de la professora del departament d’audiovisuals, Mireia Feliu Fabra.

01 Febrer 2012
Cristina Real rep una menció especial per la samarreta 080

Ho ha aconseguit amb un disseny que es basa en la imatge d’uns escacs rústics. La samarreta té tres elements clau: la mescla de teixit de punt i de calada. El concepte de torsió (costures girades) i l’estil oversize que comporta talles grans i amples. És una peça unisex de colors blanc i negre.

01 Febrer 2012
Alumnes de l’ESDi innovaran en packaging per a l’alimentació

L’acte de signatura del Conveni ha tingut lloc al Campus universitari de l’ESDi a Sabadell el divendres 3 de febrer de 2012. Per part l’escola ha signat l’acord el director de la Fundació per l’ESDi, Antoni Garrell i Guiu. Per part de Pinesga Bussiness Group S.L. Ho ha fet el seu director general, Xavier Pinosa i Vilalta.