Notícies
31 Gener 2012
Foro Alfa publica el Manifest per a l’ètica elaborat per l’ESDi

Foro Alfa és un dels portals més rellevants de disseny gràfic en llengua castellana. La seva funció és aportar reflexió i debat entorn de la comunicació, el branding i el disseny, a través d’articles que dissenyadors, docents i estudiants publiquen al seu lloc web.

31 Gener 2012
El Colmillo de Morsa i A-Couple, novament a l’EGO

Torna una vegada més la Madrid Fashion Week i a l’EGO, l’espai dedicat als millors joves dissenyadors, hi podrem trobar ex-alumnes de l’ESDi que ja són dissenyadors professionals amb projectes propis i èxit. Són el Jordi Espino i l’Elisabeth Valecillo (El Colmillo de Morsa) i la Laia Garcés i la Núria Martí (A Couple).

30 Gener 2012
L’ESDi llança un màster per a la innovació en la indústria

El proper mes de març s’inicia el Màster en Producció i Innovació Industrial. L’organitzen el Gremi de Fabricants de Sabadell i l’Escola Superior de Disseny ESDi per formar professionals capaços d’introduir la innovació en la indústria.

24 Gener 2012
Tres alumnes de l’ESDi, a prop del premi a la samarreta de la 080

Els alumnes de 4t curs del Grau en Disseny de Moda Marta Pons, Miguel González i Cristina Real han accedit a la fase final del concurs i figuren entre els 15 preseleccionats a guanyar el premi per al disseny de la samarreta de la propera edició de la 080.

23 Gener 2012
Acouple desfila a la fira de moda d’Amsterdam

Les dissenyadores de moda i graduades a l’ESDi, Laia Garcés i Núria Martí, han estat aquests dies a Amsterdam convidades per la fira de moda d’aquesta ciutat ModeFabriek. Hi han presentat cinc looks de la seva nova col·lecció en una desfilada i també han tingut un espai al showroom.

14 Gener 2012
Una iniciativa reclama una casella per a la ciència en l’IRPF

Després de la retallada de 600 milions d’euros als projectes d’R+D+I, sumada a les del govern anterior, ha sorgit una iniciativa entre els joves investigadors espanyols perquè el govern central inclogui en el formulari de la declaració de la renda una casella per donar el 0.7% dels nostres impostos a la recerca. El diari El Pais ho interpreta (encertadament) com un moviment social. La iniciativa circula per Internet i les xarxes socials i ja suma més de 50.000 suports.

11 Gener 2012
ESDi TV presenta un ’curt’ al Festival ASVOFF de Cinema i Moda

Per mitjà dels alumnes que integren la seva televisió (ESDi TV) l’escola presenta un curtmetratge a un festival que pretén associar la moda a la imatge en moviment; un concepte, la moda, la captació del qual s’ha tendit a comunicar a través de la fotografia.

10 Gener 2012
Marc Valls i Pla, 3r premi al concurs de la revista Yorokobu

L’alumne de 3r curs Marc Valls i Pla ha obtingut el 3r premi del concurs que ha organitzat la revista Yorokobu per al disseny de la portada i contraportada del proper número del mes de febrer. Yorokobu és un magazine espanyol relacionat amb el disseny, innovació i tendències. És present també a Internet i a les xarxes socials.

09 Gener 2012
’Teixint el futur’, el web

Després de la Jornada d’innovació tèxtil el darrer mes de novembre "Teixint el futur: nous materials, noves aplicacions" l’ESDi us ofereix un lloc web on podreu consultar tots els continguts de la jornada. Hi trobareu les presentacions dels ponents i diversos videos de l’acte.

04 Gener 2012
Nou seminari: assessoria d’estilisme orientada a la comunicació política

L’ESDi proposa un seminari de tres dies a les seves aules de Barcelona. És una activitat complementària al Màster en Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació, i oberta a qualsevol persona externa. L’impartirà la consultora i assessora política, Ángela Paloma Martín. Preinscripcions a l’adreça info@esdi.es

03 Gener 2012
L’ESDi obté el Sistema de Garantia Interna de la Qualitat

Després d’un període de modificacions per incorporar tots els requeriments, l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha aprovat el Sistema de Garantia Interna de la Qualitat (SGIC) de l’ESDi. N’ha valorat la solidesa i maduresa i ha destacat l’adequació dels programes formatius de l’escola als avenços científics, tècnics i socials.

02 Gener 2012
Les classes tornen el 9 de gener amb un major servei a l’alumnat

L’any 2012 ha començat a l’ESDi. El conjunt d’instal·lacions, equipaments i serveis és disponible a l’alumnat. Les classes s’inicien el proper 9 de gener. L’escola amplia els horaris de biblioteca, secretaria acadèmica i recepció per oferir un servei de major qualitat.

02 Gener 2012
Les empremtes dels nous graduats de l’ESDi

Com cada any s’ha organitzat l’exposició en què es mostren els projectes de fi de carrera dels nous graduats de l’ESDi, de la promoció 2010-2011.