Notícies
23 Desembre 2011
Llistat de tutors per al projecte final de grau del 1r Curs pont

Al llistat que us proposem descarregar trobareu la relació de professors disponibles per tutoritzar els Projectes Finals de Grau (PFG) dels estudiants del Curs pont.

21 Desembre 2011
A Couple i Cati Serrà participen al nou Changing Room

Les dissenyadores de moda i ex-alumnes de l’ESDi, Laia Garcés i Núria Martí (A Couple), i Catalina Serrà (Cati Serrà) han exposat les seves col·leccions a la nova edició de la fira de joves dissenyadors Changing Room Barcelona, que ha tingut lloc a l’hotel Chic and Basic del barri del Born de Barcelona al llarg del dissabte 17 de desembre de 2011.

19 Desembre 2011
Bon nadal i bon any nou, dissenyadors!

En nom de la Comissió permanent de la FUNDIT, de l’equip de direcció de l’ESDi i de tots els integrants de la nostra organització, bon Nadal i bon Any Nou.

17 Desembre 2011
Decés de la Jèssica López

Una trista notícia: la recent graduada Jèssica López ens ha deixat sobtadament per malaltia.

13 Desembre 2011
L’ESDi estrena Postgrau al Campus Barcelona

ESDi (campus Barcelona) presenta el seu Postgrau en Cultura i disseny espanyol i europeu dirigit a totes aquelles persones que desitgin aprofundir en el context de la investigació en nous mitjans, la innovació en nous formats i en l’aplicació d’avenços científics i tecnològics

12 Desembre 2011
L’ESDi visita la Cooperativa d’Inserció Social de Sabadell CIPO

Un equip de 25 persones de l’ESDi, professors de les Unitats Departamental de Producte i Interior, i de Moda, i estudiants de l’escola, han visitat a principis de desembre la Cooperativa d’Inserció Social de Sabadell CIPO amb l’objectiu de desenvolupar projectes d’ecodisseny i desenvolupament local sostenible.

07 Desembre 2011
Llista d’admesos al Curs pont

En data de 7 de desembre de 2011 donem a conèixer la relació de persones admeses al Curs pont per obtenir el títol oficial de Grau en Disseny. Trobareu la llista en el document Pdf, al marge dret de la pàgina.

01 Desembre 2011
Zero Gravity Shower, una dutxa ecològica plena de sensacions

Un nou concepte de dutxa ha estat desenvolupat; és ecològic, modern i adaptat al món en què vivim. S’anomena "Zero Gravity Shower" i l’autor n’és un ex-alumne de l’escola, l’Oriol Millà Sardà, graduat en disseny industrial de la promoció de 1999. El projecte es va presentar al concurs internacional Jump the Gap de l’empresa Roca i va ser un dels 30 pre-seleccionats entre més de 3.000 candidatures de més de 90 països.

01 Desembre 2011
Ampliació del nombre de places per al Curs pont

El Vicerector Acadèmic, d’Innovació Docent i Qualitat de la Universitat Ramon Llull, Jordi Riera, ha comunicat a l’ESDi l’autorització per ampliar en 120 el nombre de places del Curs pont per obtenir el títol oficial de Grau en Disseny.