Notícies
Relació de sol·licituds rebudes per al Curs pont
30 Novembre 2011
Relació de sol·licituds rebudes per al Curs pont

Segons el calendari previst es publica la relació de sol·licituds rebudes per al curs d’adaptació per al Curs pont.

28 Novembre 2011
L’ESDi impartirà un curs de social media i màrqueting 2.0

Del 12 de març al 4 de maig l’ESDi oferirà a les aules de Barcelona el curs "Social Media i Marketing 2.0" adreçat a estudiants i professionals interessats a incrementar les seves capacitats en l’ús i gestió de xarxes socials. Inscripció oberta

28 Novembre 2011
Nou servei per a l’alumnat: l’Internet working area

L’ESDi ha habilitat una àrea de treball amb connexió a Internet sense fils. Paral·lelament, ofereix un servei de préstec d’ordinadors portàtils.

L’ESDi estableix un projecte de col·laboració amb el Liceu
25 Novembre 2011
L’ESDi estableix un projecte de col·laboració amb el Liceu

L’ESDi ha signat un acord de col·laboració amb el Liceu. El teatre té la intenció d’apropar-se a nous públics i associar la seva marca amb els futurs professionals del disseny i les arts visuals.

Vídeo del nou acord de col·laboració entre l’ESDi Mola TV
25 Novembre 2011
Vídeo del nou acord de col·laboració entre l’ESDi Mola TV

L’ESDi ha signat un nou conveni de col·laboració amb la televisió líder del Vallès Occidental Mola TV. L’acord permetrà experimentar nous formats televisius i l’aprenantatge de noves tècniques.

25 Novembre 2011
L’ESDi aporta la seva visió per al desenvolupament econòmic

Membres de la Unitat Departamental de Producte i Interiors de l’ESDi han participat els dies 22 i 23 de novembre en un seminari internacional a Sabadell en el marc d’un projecte per al desenvolupament econòmic de ciutats mitjanes d’Europa.

17 Novembre 2011
La Claudia Casas i la Laia Cerdà ho guanyen tot als Premis REC.0

Ahir va tenir lloc a Igualada l’acte d’entrega dels II Premis Rec.0 de moda. La Claudia Casas alumna de 3r curs del Grau en Disseny de Moda va rebre el Premi Oficial, mentre que la Laia Cerdà -també alumne de 3r- va obtenir el Premi Popular del Facebook.

17 Novembre 2011
Nanos, una exposició a l’ESDi que reinterpreta l’entorn dels infants

Aneu a veure a la 1a planta de l’escola l’exposició "Nanos", una mostra de productes relacionats amb l’entorn dels infants. Objectes clàssics com un bressol, una catifa, un cubell, una joguina, un armariet o una taula han estat vistos d’una nova manera, des del punt de vista dels nens i nenes, per atendre millor les seves necessitats.

17 Novembre 2011
L’ESDi oferirà recerca aplicada per al Parc fluvial del Riu Ripoll

Dilluns 21 de novembre a les 15 h va tenir lloc a l’aula 203 de l’ESDi una reunió entre l’Ajuntament de Sabadell i professors i alumnes de l’escola per parlar de la millora del Parc Fluvial del Riu Ripoll.

15 Novembre 2011
S’amplia el termini per inscriure’s al Curs d’adaptació fins al 29 de novembre

L’ESDi ha ampliat el període perquè els graduats sol·licitin plaça de cara a inscriure’s al curs d’adaptació al Grau en Disseny. Ho poden fer fins al proper 29 de novembre. També es perllonga el termini per sol·licitar el canvi al nou pla d’estudis fins al proper 21 de novembre.

10 Novembre 2011
Quina setmana a l’ESDi... jornades, premis i nous projectes

Dilluns, signatura de conveni amb Mola TV per al desenvolupament de nous projectes televisius. Dimarts, 150 persones a la jornada de teixits tècnics de l’escola i signatura amb l’ajuntament de Sabadell per posar el disseny en la millora i el creixement sostenible de la ciutat. I dijous, el BDN Moda premia els graduats de l’ESDi en disseny de moda. Però hi ha més...

10 Novembre 2011
L’Aina Amigó i la Marina Pujades, premiades al BDN Moda

Les dues graduades de l’ESDi han estat premiades al certamen BDN Moda. L’Aina, premi a viabilitat comercial amb el PFC "Heroïnes Atrapades" del darrer Degree Show. I la Marina, premi a la millor jove dissenyadora del certamen.

09 Novembre 2011
La Jornada d’innovació tèxtil esdevé un èxit

150 persones van assistir dimarts 8 de novembre a la jornada de l’ESDi per posar en comú casos d’èxit en la innovació en teixits per empreses i centres tecnològics catalans.

09 Novembre 2011
L’ESDi posa el disseny al servei de l’Ajuntament

L’ESDi i l’ajuntament de Sabadell han signat un conveni pel qual l’escola emprendrà actuacions de disseny, recerca aplicada i innovació per a la millora de la sostenibilitat a la ciutat, i ho farà amb la col·laboració del consistori.

09 Novembre 2011
El vídeo d’ESDi TV de la campanya solidària

La televisió dels estudiants de l’ESDi, ESDi TV, ha produit un vídeo sobre la campanya solidària amb les escoles d’Haití. L’ESDi hi col·labora. Per participar-hi has d’anar a la biblioteca a estudiar com a mínim una hora. Com més estudiis més diners hi haurà per a l’escolarització dels nens i nenes d’Haití.

08 Novembre 2011
S’inaugura Touchville a l’atri de l’ESDi

L’exploració de les possibilitats tàctils i no visuals en l’art i el disseny, en això ha consistit el Touchproject i si en voleu veure els resultats visiteu-ne l’exposició "Touchville" que s’inaugura dilluns 14 a l’ESDi.

L’ESDi estableix noves col·laboracions amb Mola TV
08 Novembre 2011
L’ESDi estableix noves col·laboracions amb Mola TV

L’ESDi ha signat un nou conveni marc de col·laboració amb la televisió local del Vallès "Mola TV". S’emprendran nous projectes televisius amb l’experimentació del disseny a la televisió i amb l’aprenentatge de noves tècniques i formats televisius.

03 Novembre 2011
El professor Eduard Puertas, convidat al proper Broad.cat 2011

El professor de l’ESDi Eduard Puertas participarà en un dels actes principals de les Jornades internacionals de disseny audiovisual, el tête a tête dedicat a cinc empreses rellevants del país.

La tesina de la professora  Elisabeth Ferrándiz és un excel·lent
03 Novembre 2011
La tesina de la professora Elisabeth Ferrándiz és un excel·lent

El professora i investigadora de la Unitat Departamental de Audiovisuals i Gràfic de l’ESDi ha superat, amb un excel·lent, la tesina lliurada pel programa de doctorat Percepció, Comunicació i Temps de la Facultat de Psicologia de la UAB.

01 Novembre 2011
El professor Jon Marín imparteix una conferència i un taller a Reims

Del 24 al 28 d’octubre de 2011 ha tingut lloc a Reims (França) la Semaine Folle organitzada per l’École Supérieure d’Art et de Design, en què han participat un conjunt de professors internacionals, entre els quals hi havia el professor de l’ESDi Jon Marín, membre del departament de Producte i Interiorisme, amb el taller "Emulating Crusoe: Re-Discovering local Nature and taking it es a local Resource".