Notícies
28 Octubre 2011
Presentació de Bestuari de l’Estruch

Dimecres 2 de novembre vindrà a l’ESDi l’artista Òscar Abril i ens explicarà què és Bestuari, un taller on es poden inscriure tots els alumnes i que prové del centre de creació artística l’Estruch.

La URL ja és Campus d’excel·lència internacional
24 Octubre 2011
La URL ja és Campus d’excel·lència internacional

El projecte Aristos Campus Mundus 2015 promogut per la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Deusto, i la Universitat Pontifícia Comillas ha obtingut la menció Campus d’Excel·lència Internacional.

21 Octubre 2011
La Unitat de Producte, menció especial als Premis de disseny per al reciclatge de la Generalitat

El carro de neteja viària dissenyat pel Departament de Producte i Interiors de l’ESDi ha rebut una de les tres mencions especials a la categoria de Productes dels "Premis de disseny per al reciclatge 2011" de la Generalitat de Catalunya.

Vine a la biblioteca de l’ESDi i col·labora amb els nens i nenes d’Haití
19 Octubre 2011
Vine a la biblioteca de l’ESDi i col·labora amb els nens i nenes d’Haití

L’ESDi s’ha adherit a la campanya de cooperació "VIII Olimpíada Solidària d’Estudi 2011: si estudies, cooperes", una iniciativa de la ONG Mains Ouvertes per a la cooperació amb quatre escoles haitianes que necessiten fons per a l’escolarització dels nens i nenes.

19 Octubre 2011
Finalistes de l’ESDi en un concurs de disseny per a centres comercials

Albert Cano, Noelia Cabanillas, Marc Boada i Anna Daunis han presentat una proposta de senyalització que ha estat seleccionada finalista. L’acte d’entrega de premis és dijous 20 d’octubre.

11 Octubre 2011
L’ESDi prepara una jornada de teixits tecnològics

Empreses, centres tecnològics i universitats es trobaran properament a l’ESDi en una jornada per parlar d’innovació i recerca en teixits tecnològics. Leitat, Cetemmsa, Up-Tex, Sensing Tex són algunes de les empreses i centres tecnològics que han confirmat l’assistència.

10 Octubre 2011
Vèlia Bach, una artista de Cadaqués i de l’ESDi, al Canal 33

Pintant a Cadaqués a la sèrie documental GR. Camí de Sant Jaume, del Canal 33. La Vèlia es va graduar a l’ESDi l’any 2005. Ara és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Fa poc l’hem vist a la tele...

09 Octubre 2011
Les Pimes a debat al Gremi de Fabricants de Sabadell

"La innovació i la capacitat de gestionar amb eficàcia els recursos i les possibilitats són clau perquè les petites i mitjanes empreses puguin competir en un entorn globalitzat". Va ser una valoracions que va transmetre el catedràtic d’Economia Aplicada, Agustí Segarra, durant la ponència que oferir dimecres 5 d’octubre al Gremi de Fabricants de Sabadell.

07 Octubre 2011
Steve Jobs, fundador d’Apple, ha mort

Cofundador i president d’Apple Computer, fou un dels grans innovadors en la indústria informàtica, transformant els hàbits de consum de diverses generacions amb productes com l’iPod, l’iPhone o l’iPad.

Mercè Bonet, premi popular de la Passarel·la  de les Illes Balears
05 Octubre 2011
Mercè Bonet, premi popular de la Passarel·la de les Illes Balears

La graduada en disseny de moda a l’ESDi la promoció 2009-2010 ha obtingut un dels premis de la Pasarela Ars Nova Illes Balears 2011, el premi popular, el jurat del qual és el públic que vota enviant un SMS.